Hirdetés
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- Micro Four Thirds
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 3D nyomtatás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Fiatalok egyáltalán nem. A 30-40-es korosztály értelmiségi része használ valami beszélő nevet, vagy valami teljesen kamu nevet. Ők azok, akik a platformot amúgy is csak eseményszervezésekre használják. Az idősebbek más kérdés, de erre a korosztályra nemigen van rálátásom.
Instagram van már amúgy inkább facebook helyett, ha már szósölmédia, de ez is kezd teljesen elfészbukosodni, meg elkurvulni, annyi rajta a reklám, szóval nem tudom, meddig még. A fiatalok már ezen is továbbléptek, snapchat, twitter, mittoménmi.
Felétek is hasonló lehet a helyzet, max kis lemaradással, mert egyre több magyar kontakt jelenik meg instagramon is. Fb-t nem használom évek óta, szóval azt nem tudom, ott magyar vonalon mi megy. Amikor utoljára láttam úgy 2012 környékén, akkor főleg politika, meg alusisakos laposföldpropaganda zúdult az emberre, gyógyító számokkal, ‘ima gyermekemhez’ típusú naiv költészettel, ‘igazi édesanya vagy-e’ kvízekkel, meg lájkversenyekkel tarkítva.p
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest