Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple MacBook
- Rácuppan a Steam eszközökre a Unity
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
válasz
kraftxld
üzenetére
Nalatok nem szorakoznak. Hozzank hust is be lehet (vagy lehetett) hozni, de csak ha meg van fozve vagy sutve.
Anyam egyszer eldugott a borondombe egy szal hazi stifoldert, gondolta micsoda meglepetes lesz majd amikor itthon megtalalom...Amikor kijott a borondom lattam, hogy korbe van tekerve a vamosok matricajaval, volt benne egy level, hogy kivettek a nem engedelyezett termeket, es a jovoben ezt tegyem

Buntetes konkretan nem volt, de vagy 3 even keresztul mindig kinyitottak a borondom oda is meg vissza is.
A masodik eset utan mar be sem zartam, mert siman szetfeszitettek, beraktak a levelet, hogy biztonsagi ellenorzesen esett at, es korbetekertek a sasos vamos matricaval, hogy ne essen ki belole a cuccom azt csa.
El is feledkeztem rola, vettem egy felsobb kategorias Samsonite kemeny fedeles borondot, be se zartam a kulcs is ott fityegett as oldalan csak siman lecsuktam. Azt ugy szetfeszitettek, hogy a zarak konkretan kitortek a muanyag/fem hazbol. Csak meg kellett volna nyomni a gombot, de gondolom a rutni meg az evek....
Kartalanitas nem jart ra, mert a biztonsagi ellenorzesen nemzetbiztonsagi erdek

-
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple MacBook
- Bittorrent topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Futás, futópályák
- Path of Exile (ARPG)
- Formula-1
- További aktív témák...
- Dell XPS 13 9333,13.3",FHD,i5-4210U,8GB RAM,256GB SSD,WIN10,TOUCH
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 03.11.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest