Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Raspberry Pi
- Videós, mozgóképes topik
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CES 2026: a mechanikus billentyűzet és a Stream Deck házassága amerikai módra
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
EQMontoya
üzenetére
rám rámvillogtak tegnap az M5-ön, mikor este jöttem vissza a nagyfaluba... 135el előztem egy 125-el robogó másik kisteherautót. nem tudom, mire gondolt a kedves BMW tulaj, a villogás hatására egyszercsak megnyomom a híres turbo boost gombot, és elszállok előle? faszért nem lehet elhinni, hogy az előzés egy folyamat, amibe beletartozik az is, hogy épp mellette vagyok a másik autónak? ezt már messziről láthatta, hogy nem viccből vagyok a belső sávban. ha akarom, felmegy a proace 170ig is egyébként, de azért ahhoz már kell egy kis idő. és ez annyiszor megtörténik... tényleg mire gondolnak, ha rámvillog, majd jól megijedek, és azonnal padlógázt nyomok? attól még várnia kell, mert nem fog eltűnni mellőlem az előzendő...
másrészről pesze millió mazsola van, aki teljesen indokolatlanul van a belső sávban, vagy előzés után szépen ott marad akár egy kilométeren keresztül is... na azokat sem értem.

Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- EAFC 26
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Raspberry Pi
- BMW topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videós, mozgóképes topik
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- További aktív témák...
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i7-11850H 32/512 A3000 4GB /1,5 Millió/
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Rockrider Race 940 S
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Jackson elektromos gitár
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest