Hirdetés
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Blu-ray lejátszók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
Degradálni?
Olvastad a szóban forgó cikket? Már a cím is hatásvadász és manipulatív, a tartalomról nem is beszélve. Oké, a kommunikáció sosem volt erősség, a bratyizós "egy nagy család vagyunk" dologgal mindig is kilógott a lóláb. Eleve egy profitorientált cégről van szó, termékekről, ügyfelekről és felhasználókról, egy ilyen felállásban a felhasználói viselkedést megjelölni szinte kizárólagos okként a mélyrepülésért szvsz egyenesen gusztustalan. Működik persze valamilyen szinten, de tényleg úgy gondolod, hogy ez a helyes módja egy cég vezetésének?
Nyilván lehet beszélni a bajokról, de tegyük ezt tárgyilagosan, nem ujjal mutogatva. Miért is kellene nekem bemondásra elhinni, hogy valóban ez a probléma és nem marketing stratégiai, vagy egyéb üzletpolitikai döntések következményei ezek, esetleg koncepciós limitáltság, hozzá nem értés?
Amit Monti pedzeget a fórummal kapcsolatban az már nagyon régen így van, ha ezt én mezei felhasználóként fel tudom fogni, akkor miért nem történik semi a döntéshozó(k) oldaláról? Legalábbis már 10 évvel ezelőtt is elköhögött pár akkori fejes infókat a megtekintések fórum felőli arányáról (80% fölött amennyiben jól emlékszem). Ha van egy termékem amivel reklámbevételt tudok termelni, de ez függ egy másik termék funkcióitól, felhasználói szokásaitól akkor értelemszerűen oda koncentrálok, tolom a fejlesztéseket, nem évekig tartó ígérgetésekkel hitegetve a népet amikből nagyrészt nem valósul meg semmi, vagy csak sokévnyi kínlódás után. Mindezt úgy, hogy a felhasználók megoldják a nem technikai működtetést maguk között, ingyen és bérmentve, még úgy is, hogy rengeteg a kiskirályságszerű megnyilvánulás irányukban, mint például a problémát taglaló cikkhez tartozó topic bezárása, mert csak.
-
EQMontoya
veterán
Szerintem ez az egész story egyébként jelentős mértékben annak az eredménye, hogy a ph látogatottságának a zömét maga a fórum adja.
A hírek/cikkek pedig csak annyi reklámbevételt hoznak (arányosan), amennyien azokat olvassák, az viszont közel sem akkora szám, mint amekkora az oldal látogatottsága globálisan (mivel ennek ugye jelentős része csak a fórumra jön).
Ellenben a fórum működtetése is komoly munka/Infrastruktúra, csak abból sokkal nehezebb kivenni a lóvét.
Szóval valahol megértem, hogy kézzel-lábbal küzdenek ez ellen, mert ez tényleg egy kellemetlen szitu, de a megoldás szerintem sem egy ilyen post kirakása, ez nem vezet sehová.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Milyen egeret válasszak?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Gamer PC - Intel i7-10700K, RTX 3070, 32GB DDR4 RAM
- BONTATLAN! Samsung Q800F 5.1.2 ( HW-Q800F/EN 5.1.2) hangprojektor/soundbar/hangszóró
- Gigabyte RTX 4070 Super Windforce OC 12 GB (2 év garanciával)
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Sok garis asztali gép! ( 7950X3D, Nito+ 9070XT, 32 GB , 1 TB, 850 80+Platinum ) + LG OLED monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
- Apple iPhone 14 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest