Hirdetés
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Home server / házi szerver építése
- BIOS topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- CES 2026: a mechanikus billentyűzet és a Stream Deck házassága amerikai módra
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Lenox: Ottapont. Bár végülis mi is ide jutottunk.
Malac: Az hatalmas. Mondom, a Hyundai i20-at már fölöslegesen nagynak éreztem. Nagyon minit sem akarok ugyanakkor (mint a Smart, a VW Up, vagy az Aygo), mégiscsak túl kéne élni az autópályán is. A Mini jó kompromisszum volt, de az újabb modell már ebből is érezhetően nagyobb. Polo kb ideális méret lenne. Bár ahogy néztem az új modell bejelentését, az is lassan Golf-méretűre hjzik.
Kukac: Azért elképesztő, hogy te miket találsz. Nyilván nincs megoldás amúgy, én létrehoznék egy második usert, és bevenném family sharingbe (vagy hogy hjvják), akkor gyakorlatilag mindent meg tudsz vele osztani. Két iPhone-t még nem használtam ugyanazzal az id-vel, iPhone + iPad kombót igen, ott ugye kimondottan jól jön, hogy egy az egyben tükrözi egymást a két eszköz, ha egyiken írsz üzenetet, az a másikon is megjelenik, meg minden, kivéve ugye pont a hívások, mert az egyik nem telefon.
Kukac2: Az megvan, hogy ez a rosszul tartod szöveg honnét jön? Imádnád a sztorit.
Viszlát: Isten látja lelkemet, megpróbáltam nem hányni a Yaris belterétől, mert ugye abból is van hibrid, de nem ment. Prius már az a szint, hogy annyira csúnya, hogy az már vicces, de egyrészt hatalmas, másrészt akárhányszor megemlítem a nejemnek, utána fél napig nem áll velem szóba. Auris-szal felcukkoltatok kicsit, most utána fogok járni, hogyé' mennek.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Linux haladóknak
- Robotporszívók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- Arc Raiders
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- pár napos Alienware 16 Aurora - 16" 2560x1600 120Hz, Intel Core 7 240H, RTX 5060, beszámítás!
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i7-11850H 32/512 A3000 4GB /1,5 Millió/
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4145
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás!I5 6600 /GTX 1650 Super / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest