Hirdetés
- Hobby elektronika
- Áprilisi hardverpasziánsz
- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Lenox: Ottapont. Bár végülis mi is ide jutottunk.
Malac: Az hatalmas. Mondom, a Hyundai i20-at már fölöslegesen nagynak éreztem. Nagyon minit sem akarok ugyanakkor (mint a Smart, a VW Up, vagy az Aygo), mégiscsak túl kéne élni az autópályán is. A Mini jó kompromisszum volt, de az újabb modell már ebből is érezhetően nagyobb. Polo kb ideális méret lenne. Bár ahogy néztem az új modell bejelentését, az is lassan Golf-méretűre hjzik.
Kukac: Azért elképesztő, hogy te miket találsz. Nyilván nincs megoldás amúgy, én létrehoznék egy második usert, és bevenném family sharingbe (vagy hogy hjvják), akkor gyakorlatilag mindent meg tudsz vele osztani. Két iPhone-t még nem használtam ugyanazzal az id-vel, iPhone + iPad kombót igen, ott ugye kimondottan jól jön, hogy egy az egyben tükrözi egymást a két eszköz, ha egyiken írsz üzenetet, az a másikon is megjelenik, meg minden, kivéve ugye pont a hívások, mert az egyik nem telefon.
Kukac2: Az megvan, hogy ez a rosszul tartod szöveg honnét jön? Imádnád a sztorit.
Viszlát: Isten látja lelkemet, megpróbáltam nem hányni a Yaris belterétől, mert ugye abból is van hibrid, de nem ment. Prius már az a szint, hogy annyira csúnya, hogy az már vicces, de egyrészt hatalmas, másrészt akárhányszor megemlítem a nejemnek, utána fél napig nem áll velem szóba. Auris-szal felcukkoltatok kicsit, most utána fogok járni, hogyé' mennek.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Battlefield 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Crimson Desert
- Építő/felújító topik
- Hobby elektronika
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Ubuntu Linux
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Eladó Apple iPad (2020) 2. generáció Cellular + WiFi 512 GB
- iPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.10.20. Apple jótállás
- iPhone 17 256GB gyári független hibátlan 2029.02.13. Apple jótállás
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 10S 6/128GB szürke / 12 hónap jótállás
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 04.20
- Akciós!! Előbb mint bárhol máshol !! Motorola Moto G77 8GB/256GB - 1 év garancia
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro 128GB használt Silver 100% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650E R9 7900X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB NZXT H9 Flow White Corsair 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest