Hirdetés
- Hírértékűvé tette a Lenovo, hogy az ASUS támogatja a kézikonzolját
- Mobilhálózatokra szabott EPYC-kel ugrik az 5G-s homokozóba az AMD
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
- Kis híján zsebre vágható 2 az 1-ben gépet villantott a TENKU
- A végletekig optimalizálja a SensorPaneleket az új AIDA64
- Milyen széket vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tothgera30
veterán
válasz
EQMontoya
üzenetére
Hasonló a mai sztorim, bringával nyomtam egy edzőkört, 30km már volt a lábamban, városon át két kisteherautó mögött jöttem egy darabon, majd ők lehúzódtak, és egy fehér SX4-es mama került elém. Itt kezdődtek a problémák. A hölgy zebránál nyomott egy satut, pedig senki sem jött, de mivel 4 irányú elágazás volt, alaposan körülnézett. Lassan elindulva haladt stabil 30km/h-val, majd a következő satu a pékség előtt (innen köszönöm neki) következett, se index, semmi, csak megáll. Jobbról mellé értem, mutattam neki hogy az indexkar arra van hogy használják. Bár minden nap meglep hogy átlag gyalogos mennyire nem tudja felmérni a sebességem, simán kilép, átmegy, még csak nem is zebrán, hanem bárhol. Persze általában én vagyok az elvetemült, gyorsan közlekedő állat, mert biztos versenyzek (terepgumis 29er).
-
BlacKSouL
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Ez nem elnézhető szituáció volt, hanem egy millimétereken múló necces helyzet. A gyalogosok már a zebra felénél haladtak. Ez egy mindenki által jól ismert, reggel 7:30 és 8:00 között zsúfolt, forgalmas, gyerekek által használt gyalogátkelő, ahol csak akkor tudsz elnézni valamit, ha vak vagy. T alakú útkereszteződés, 1-1 sáv, iskola, játszótér.
Ahol nem vágtatok át mint egy barom.Egyébként se belerúgtam, hanem ő jött nekem. Gyakorlatilag elütött. Kész. Rendőrt kellett volna hívni. Legközelebb megteszem.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen széket vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Projektor topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- 243 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- CORSAIR Vengeance RGB 32GB (2 x 16GB) 288-Pin PC RAM DDR5 6400 (PC5 51200) memória
- APPLE MacMini 7,1,i5-4278U,8GB RAM,1TB,macOS Monterey
- WD Black SN770M 2TB
- ÚJ Asus TUF F16 FX607 - 16" WUXGA 144Hz - Intel i5 210H - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4050 - 3 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4584
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest