Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
De, konkrétan már marja az ember torkát, orrát, meg könnyezik és köhög tőle. Pont olyan érzés, mint mikor a tábortűz füstjét felém fújja a szél. Vagy mikor a vizes cserfát rárakom a kályhára, és kinyitom az ajtó megnézni ég-e már. De csak füstöl a képembe.
Értem én, hogy fűteni kell, de néha mikor azt mondják nekem: "inkább fagyjak meg?" kedvem lenne azt válaszolni, hogy nem, inkább fulladj meg, de azért valóban el kellene gondolkodni ezen.
Évek óta mondom ezt, hogy undorító a levegő ilyenkor, de csak most lett felkapottabb a médiában is.Csak amíg a klímás fórumokban mindenfelé azt olvasom a betévedők egy részétől, hogy "az elektromos fűtés hülyeség", meg "az nem igaz hogy villannyal jobban/olcsóbban lehet fűteni mint fával", akkor mindig feladom a küzdelmet. És a mai napig tartja magát az az átalános közvélekedés, hogy a szmogot a gonosz ipar meg a még gonoszabb közlekedés okozza, még úgy is, hogy már mindenhonnan ez folyik, hogy egy családi ház több füstöt és szmogot képes gyártani, mint 1 gyárkémény vagy 3 kamion vagy 10 személyautó összesen. "De hát fűteni muszáj.."
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 255 G10 Ryzen 5 7520U 8 GB DDR5 256 GB SSD FHD Új 2 ciklus Gari 2028.
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Gigabyte B550M DS3H
- Canon i-SENSYS MF416dw multifunkcionális lézernyomtató
- Fujitsu ESPRIMO Q556/2 USDT,I5-7400T,8GB DDR4,256GB SSD,DVD,WIFI,WIN11
- Eladó Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Arany / 12 hónap jótállás
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest