Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Viszlát
üzenetére
Ez nem is rossz. Ott bukna meg, hogy a bérbeadó flottás cég szerintem nem vállalná. Bár mittudomén...ha még itt leszek 3 év múlva, majd felvetem.
joamilestoné: igen, nekem is ez volt az első gondolatom. Az előző VW az kiegészítő fűtéses volt, de csak 5°c alatt kapcsolt, automatikusan, motorindítás után 1 perccel. Ebbe az újba meg most próbáljuk intézni, mert az ajánlatban a felszereltségben szerepelt. Pontosabban próbáljuk tisztázni, hogy a "kézi vezérlésű kiegészítő fűtés" náluk mit takar.
emvy: Nem biztos, hogy az 52 éves kolleginát oda begyűrném
Bár lehet hogy a Prius se lenne nagyobb. Jó, 14 km-t ki lehetne bírni. -
parandroid
félisten
válasz
Viszlát
üzenetére
Betehetnék már a hajtásláncát valami kisebb egyterűbe, vagy kisbuszba (Hiace pl). Taxisok imádnák. Itt egyébként a nagy Daciákra kaptak rá a taxisok (MPV, vagy MCV, vagy micsoda a hétüléses verzió), meg újabban egyre több hosszú Caddyt látok. Persze taxi ha nem hybrid, akkor tutira dízel, de ott érthető is.
Amúgy nekem sincs tippem, illetve csak annyi, hogy úgyis visszajön az áfa mindenből, illetve pár év alatt le lesz írva költségileg, szóval le kell sajnos szarni. Magamnak meg veszek legközelebb is japánt, vagy benzines 2-es bömöst. Bár addigra remélem mindenki villant azért az új hajtásláncokkal.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Horgász topik
- MWC 2026: Varázslatos kínai B-brand telefonok
- Ingatlanos topic!
- Samsung kuponkunyeráló
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Path of Exile (ARPG)
- PlayStation 1 / 2
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- AMD Phenom II X6 1090T Black Edition Hatmagos AM3 processzor, + CPU hűtő
- Lenovo ThinkPad T480 i7-8650U / 16GB / 512GB SSD / FHD Dupla akku Win 11 Pro Szép állapot
- Kingston FURY Beast 32GB DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- MEDION Erazer Major X20 Gamer laptop -40% i7-13700HX 16/1TB NVIDIA RTX 4070 8GB QHD 240Hz
- Seagate IronWolf 4TB HDD 100/100 Beszámítás OK!
- Dell Precision 7750,17.3" FHD,i7-10875H,32GB DDR4,256GB SSD,RTX 3000 6GB VGA,WIN11
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
- AKCIÓ! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bár lehet hogy a Prius se lenne nagyobb. Jó, 14 km-t ki lehetne bírni.