Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
EQMontoya
üzenetére
"Lehet, LC-vel nem érzed, de több helyen kátyús, keresztbordás, illetve jelenleg kb. 20km hosszan fel van túrva Gödöllőnél."
Igen, én a Jazz-zel eléggé érzem ezeket.
Amúgy ezzel a gödöllői munkálattal nem is az a gond, hogy felújítás, hanem az, hogy az aszfalthoz nem nyúlnak. Le van zárva a belső sáv, és az elválasztó sávon dolgoznak - eltüntették a sövényt, alá-alapoznak, majd betontömböket raknak oda EU-pénzből. Állítólag ettől biztonságosabb lesz, (mondjuk én Integra balesete óta nem feltétlenül hiszek a betontömbökben)
Tavaly augusztus és december között ezt csinálták minden Pestre bevezető autópálya-szakaszon (M1-M7, M5, M3), természetesen egyszerre, hogy mindenhol dugó legyen. Az M3-ason pedig úgy tűnik, maradt egy szakasz, ahol kimaradt, viszont így már Aszódig szuper betontömbös lesz a pálya, nem tudom, lehet, hogy később az ukrán határig mennek.De mondom, nem nyúlnak az aszfalthoz, söt, a középen mozgó munkagépek még jobban leamortizálják a belső sávot - közben pedig ki van terelve a forgalom a leálló-sávba, ami persze időnként elég gáz minőségű, és 60-as és 80-as táblák váltogatják egymást, abszolút nem konzekvensen, hogy lehessen büntetni a szupertraffipax-szal.
És ha sokszor jársz arra, az a legszembetűnőbb, hogy alig haladnak, és alig dolgoznak, viszont hónapokon át le van zárva. Mert az EU adott pénzt. Mondjuk, legalább nem térkőre költig, ez legalább jó benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- G15 5530 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe új akku gar
- Eladó Jamo SW 410E
- Telefon tokok, telefon fóliák kedvezményes áron!
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest