Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Most, hogy par honapig kenytelen vagyok almas telefont hasznalni, rajottem, meg mindig van par hulyesege, ami miatt valoszinuleg visszaterek a htc-re. Barmennyire is iszonyat jo az applepay, meg minden, de az, hogy a beallitasokba kell bemennem, hogy megnezzem, megis honnet szedi a kontaktjaim, ahelyet, hogy a kontaktoknal lenne beallitasi menupont, az kicsit nem az, ahogy megszoktam/szeretem.
De legalabb a kisbetu/nagybetu "nemmutatast" vegre kijavitottak.
-
bobsys
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Sokat nemtudok hozzaadni a telefonons temahoz, azert van okostelefonom, mert k. olcson vettem a cegen keresztul es igy van mit nyomkodni a repteren meg tudom hotspotkent hasznalni. Felesgnek volt Windows 10-es telfonja azt jobban szerette, legfokebb, mert Cortana szerinte klaszisokkal jobb mint Siri, csak ugyesen apro darabokra sikerult torni a kijelzojet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingyenes az Epic Store-ban az Electrician Simulator
- Crimson Desert
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Revolut
- Linux Mint
- DUNE médialejátszók topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- HP Victus 16-s0001nh Ryzen 5 7640HS / RTX 3050 6GB / 16GB DDR5 / 144Hz Garanciás
- HIBÁTLAN ipad mini 6, 64 GB Wifi + Cellular
- Gamer PC 2020, Intel i7, 16 GB RAM, NVIDIA 1660 GTX
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 32GB DDR4 so-dimm laptop RAM 3200MHz 2666MHz
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 24GB 1000GB Teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest