Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Viszlát
üzenetére
tudom, hogy nem óraállást meg évjáratot hanem állapotot veszünk, de én nem szívesen vennék pl 12 éves kocsit, accordból is az utolsó szériás, már fl accordok tetszenek igazán, ami inkább 3M [link]
nem mondom, hogy nem vennék meg egy régebbit, ha kifognék belőle egy tiptop darabot (mint amilyen a tiéd is volt), de nincs időm megtalálni ezt. meg azt sem akarom, hogy veszek valami totál szükségmegoldást fél milláért és nézegetem tovább folyamatosan a hirdetéseket, mert már így 3 hét után is elegem van a dologból
egy kia ceed ha nem is álmaim autója, de mindig is tetszettek, simán együtt tudok vele élni 2-3 évet, mire remélhetőleg nem okoz majd gondot a lecserélése
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Új FULL HD webkamera + Számla
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Samsung Galaxy S25 Silver Shadow 128GB használt karcmentes gyári garancia 2028.12.19.-ig
- BESZÁMÍTÁS! Asus EX-B365M i5 9600K 16GB DDR4 500GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T3 Plus 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest