Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Mini-ITX
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
az 1.2 már tényleg kevés a pályára

Montoya: igen, ez a tervem nekem is
mx-5 második autónak jó lenne, de egyelőre az elsővel is sokat szenvedek.Robot uraság: egyetértek, eléggé szopóágra kerültem. nem lenne ekkora a gond, ha találtam volna tetszős lakást már győrben, mert napi 30 km-t ingázok bármivel, de így bizonytalan ideig napi 200-at kell, amire meg már szvsz nem mindegy, hogy mit vesz az ember. és valóban megszívtam ezzel, hogy ez a rohadt ufo civic tetszik. vagyis inkább azzal szívtam meg, hogy 2-2,2 millánál nem akarok többet rákölteni, ebben az árkategóriában nem igen akad belőle épkézláb darab, így valószínűleg ez lesz a megoldás, amit te is mondasz.
Viszlát:
jó állapotú accord ebbe már nem fér bele szerintem, csak nagyon sokat futott példányok :/
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Vicces képek
- Windows 10
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Manjaro Linux
- Mini-ITX
- Gumi és felni topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Arc Raiders
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

mx-5 második autónak jó lenne, de egyelőre az elsővel is sokat szenvedek.