Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hatalmas mérföldkőhöz ért az Xbox applikáció
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Viszlát
üzenetére
Én kérek elnézést, hirtelen ez ugrott be és bíztam benne, hogy átjön a mögöttes tartalom, hiszen nem a konkrét hirdetés a lényeg.
Átjött, de akárhogy kutatok az emlékezetemben, hosszú évek óta nem találkoztam a téma szempontjából hasonlóan súlyos reklámmal Magyarországon (a tévedés jogát fenntartom persze). Ennek megfelelően valahogy nem tűnik nekem egészen releváns érvnek egy másik országból iderángatott reklám, aminek nem igazán van hazai megfelelője ("ilyenek"), amin kiakadhatna az itthoni közvélemény éppen tajtékzó része Ákos szerencsétlen időpontban és szerencsétlen formában közreadott véleménye helyett (a felesleges definíciós viták elkerülése végett maradok ennél a jóindulatú meghatározásnál).
Gondolom, azt nem vitatod, hogy ez egy helyi probléma, az adott helyi (magyarországi) társadalom, illetve politikai rendszer a nők szerepéről alkotott képéhez kapcsolódóan. Én csak ennyire akartam rámutatni.

A kérdés az, hogy miért értékelnénk a problémával való szembenézésnek?
Ez már nem neked szólt (lehet, hogy jobban el kellett volna különítenem, hogy az első bekezdés után általánosságban beszélek a témához kapcsolódóan), de a másik kolléga véleményéből valami ilyesmit szűrtem le (nem konkrétan a két nyilatkozatra értve önmagában).
Addig csak vihar a biliben, semmi konkrét hatása nincs.
Jelenleg az, így önmagában, legalábbis a Kövér- és az Ákos-féle megnyilvánulás: épp ezért is fogalmaztam visszafogottan, hogy "aggasztónak" tartom - csak épp beleillik egy általam érzékelt, következetes álláspontba/problémamegoldási kísérletbe a jelenlegi rendszer részéről, amit én abban a formában, ahogy azt kivitelezik, inkább taszítónak találok, minden nemes demográfia-javító szándék ellenére.
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Wars rajongók
- Nintendo Switch 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- OLED monitor topic
- Filmvilág
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 G1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- AOC CU34G2XP/BK - 34" 10 bites VA 3440 x 1440 180Hz 430 cd/m 1ms 1,5 év gari
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 . 64Gb 77% akksival . A1 függő (Osztrák)
- Lenovo Legion Slim 5 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 -2 év gari
- iMac 16,2 i5-5675R 8GB RAM 1TB SSD NEM FUSION DRIVE!!!
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs