Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Plazma TV topic
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jajjmár, ez az új magyar nyelv, barátkozz meg vele. A -ba, -be, -ban, -ben ragokat ma már csak egy törpe minoritás használja helyesen, ez van, ezt kell szeretni.
Az ötkerben meg ez a menő manapság, ebédmenü van ezerkettőér', és meglepően jók.
Szombati menüt még nem láttam, lehet, hogy kipróbálom majd.Ui. Na jó, tudom, hogy ez kevesebb, mint a borravaló, amit Te elcársz, de ez van, mi csórók vagyunk :-)
Uui. én a Kempiskivel szemben dolgozom, ott 3800 egy tányér húsleves. Másfél éve gyűjtök rá... :-) Bár akkor már inkább a Mariott, ott jobb a panoráma :-)
-
concret_hp
addikt
becéloztak egy réteget azért rendesen, akik menőzni akarnak vele, hogy a mariottban ettek

amúgy nemtom arra hogy jön ki, hogy jól megéri, ránézésre látszik, hogy kb. 3 menü után mondanám azt h nagyjából jót ettem ami az adagot illeti

a csávó meg ja néha ír hülyeségeket, de nem kell mindig egyetérteni ugye

Új hozzászólás Aktív témák
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP ProDesk 600 G4 i5-8100 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest