Hirdetés
- Előkészíti a vörös szőnyeget a neurális leképezéshez a shader modell 6.9
- Kiadta majd visszavonta a legújabb GeForce drivert az NVIDIA
- Gyorsuló Arc meghajtót prezentált az Intel
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- Új gigakonzorcium erősítené meg az ARM szoftveres hátterét
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Lortech
üzenetére
Ja igen, most nézem, hogy " Elnézést kérünk munka nélkül tengődő, kínaiul és törökül anyanyelvi szinten beszélő olvasóinktól, hogy feleslegesen keltettünk bennük reményt."

Amúgy nekem pesti aggyal a zacskó és a szatyor között nincs különbség. A vidéki barátnőm szerint a szatyornak mindig van füle, a zacskónak meg nincs.

Anno 16-17 éves koromban dolgoztam építkezésen Nyíregyházán. Na, ott volt az az első élményem, hogy mondták, hogy hozzam ide a furikot. Én pedig néztem, hogy a mit? Aztán kiderült, hogy a furik az a talicska, csak én nem hallottam még soha ezt a szót... De persze mindenki hülyének nézett, pedig már akkor is én voltam a legiskolázottabb a társaságban

Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 2060 12GB / 16GB DDR4 / 500 GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest