Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
A lenyeges, hogy adja elo az ember, es menyire erzodik lenezesnek. Lehet amit az egyik nem tart sertonek, a masik oldal nagyon is annak erzi.
Lasd az "intelligens" jatekos peldad anno, felem. Ezt mar tobbszor megbeszeltuk, tobb alkalommal is ugy ereztem mar hogy hulyenek vagyok nezve, netan leneztek. Igen , erre meg en agrozom, mint Marty a "nyuszi vagy"-ra.
Az ertelmes vitakat/velemenykulonbseget szeretem. A masokat lenezo, lealazoakat, netan rossz fenyben feltuntetni kivanoakat viszont nagyon nem.
Eq: nem lelki gugyogesre vagyik az ember. De nem is a cinikus direkt labtorlesre.

nolf: egyetertek. Ennek nem itt volt a megfelelo helye, jobb lett volna neki privatban. De ezt o tudja igazan. Viszont meg mindig azt gondolom, hogy nem kizarolag az az egy hozzaszolasod verte ki a biztit, itt ez mar regebb ota gyulik, ha ennyire kifakad az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- E-roller topik
- SSD kibeszélő
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung kuponkunyeráló
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Hardcore café
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest