Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- Milyen széket vegyek?
- Blu-ray lejátszók
- Dell notebook topic
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
De tudod, hogy amikor a riportban a 75 éves öreg k.rva elmeséli, hogy ő tulajdonképp nem is szeret b.szni, akkor a riporter elnyom a szája szegletében egy mosolyt.
Talán már említettem: "Vadász, vadász, ismerd be, te sz.pni jársz ide.."
Minimálbérért itthon is tudod szopatni magad, ahhoz nem kell külföldi f.szfej. Ha már mindenáron mazo stílusban nyomod, akkor az illető legyen magyar f.szfej

Én is addig hagytam magam átbaszni a japán f.szfejek által, míg a végén már többszörösen törvénysértő gondolataim voltak minden ott dolgozóval kapcsolatban, szóval addig kell lépni, míg az első kezed ügyébe eső tárgyat el nem kezded méregetni, hogy hogy mutatna a főnököd fejéből kiállva.
-
tiv83us
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Sok garis asztali gép! ( 7950X3D, Nito+ 9070XT, 32 GB , 1 TB, 850 80+Platinum ) + LG OLED monitor
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független Silver új akku
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm cellular jet black bontatlan 1 év Apple JÓTÁLLÁS AKCIÓ!
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Bar gondolom ez nem nyugtat meg