Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- SSD kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Az első hardvertalálka az idei évben
Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
válasz
Racecam
üzenetére
Áh...
Röviden: Van egy fogyatékos csávó az évfolyamon. Alig tud járni és beszélni, írni meg egyáltalán nem. 2 hete megkért, hogy segítsek neki leírni egyik tantárgyból a kiadott házit. (Hetente újat adnak ki, összesen 10-et.) Természetesen fingja nincs az anyagról, én csináltam meg neki az egészet. Még azt is 10 percig magyaráztam, hogy az c*X X-szerinti deriváltja miért c... Ráadásul eddig még semmit nem köszönt meg.
Mindegy, azóta mindenért engem ugráltat és egy ilyen embernek hogy mondja meg az ember, hogy "öreg, csesszed meg, a 15 perces szünetekben hugyozni nem tudok elmenni, mert neked hozok hamburgert a büféből meg kólát az automatából". Mindegy, részletkérdés. Ma kiderült, hogy ugyanahhoz a javítóhoz került mindkét (majdnem teljesen egyező) házifeladat az én kézírásommal. Retorzió akár passzív félév is lehet számomra, ha nem sikerül kimagyarázni.
Szar az élet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- EAFC 26
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- perge666: Egy korszak vége
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest