Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubu79
addikt
Az említett topikot már megnyitotta fokukac - ugyan erőteljes szarkazmussal a háttérben, de a probléma megoldása érdekében - de az nem találtatott megoldásnak...
bolondember: Nem látod a lényeget - ez már régen nem arról szól, hogy legyen egy ilyen off, meg egy olyan off - itt már arról van szó, hogy ami most van az szar, mert van aki szerint az, és ennek vesznie kell.
És nem arról van szó, hogy megoldásra törekedjünk, hanem hogy valaki megint jól szórakozik, mert húzhatja mások elméjét...
-
bolondember
MODERÁTOR
látod, a lázadóknak nem jó.
Lehet kéne nyitni egy off-off topikot nekünk, és ezt az "OFF TOPIC"-ot meg meghagyni a "régi idők rajongóinak".
nincs jobb ötletem.
Valamelyik félnek engedni kell.
Én engedek nagyon szívesen. Rajtam ne múljék - nem mintha számítanék, csak egy avatár vagyok a sok közül.(de akkor sem értem, ha ennyire szar itt a "régi idők rajongóinak", akkor mi a pékért irogatnak?!
)
Új hozzászólás Aktív témák
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asztrofotózás
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)