Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubu79
addikt
Az említett topikot már megnyitotta fokukac - ugyan erőteljes szarkazmussal a háttérben, de a probléma megoldása érdekében - de az nem találtatott megoldásnak...
bolondember: Nem látod a lényeget - ez már régen nem arról szól, hogy legyen egy ilyen off, meg egy olyan off - itt már arról van szó, hogy ami most van az szar, mert van aki szerint az, és ennek vesznie kell.
És nem arról van szó, hogy megoldásra törekedjünk, hanem hogy valaki megint jól szórakozik, mert húzhatja mások elméjét...
-
bolondember
MODERÁTOR
látod, a lázadóknak nem jó.
Lehet kéne nyitni egy off-off topikot nekünk, és ezt az "OFF TOPIC"-ot meg meghagyni a "régi idők rajongóinak".
nincs jobb ötletem.
Valamelyik félnek engedni kell.
Én engedek nagyon szívesen. Rajtam ne múljék - nem mintha számítanék, csak egy avatár vagyok a sok közül.(de akkor sem értem, ha ennyire szar itt a "régi idők rajongóinak", akkor mi a pékért irogatnak?!
)
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Eredeti játékok OFF topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Diablo IV
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite eladó!
- AudioQuest JitterBug FMJ + Furutech GT2 NCF USB-B kábel + iFi iPurifier3 USB-B +ddHifi USB-C adapter
- HP EliteDesk 800 90W G3 Desktop Mini számítógép
- LG UltraGear 27GR75Q-B 2K/IPS/165HZ (086)
- !!GARIS 2027.09.11!! ASUS TUF FA507 R5 7535HS/16 GB DDR5/1.5 TB M2 SSD/RTX 4050 6 GB
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Asus TUF A15 Gaming Laptop! Ryzen 7435HS / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / RTX 4060 8GB! BeszámítOK
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)