Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz
neduddki
üzenetére
Nem ugyanaz - a 316-ban M40-es motor van, vezérműszíjas, mechanikus gyújtáselosztós, az enyémben M43, vezérműláncos, elektronikus gyújtású... De a négy henger stimmel

Olyan 3-3500 körül kezd el igazán húzni, nagyjádól 5-5500-ig, onnan kezd elerőtlenedni

Ha valaki van olyan állat, hogy megtegye, akkor simán lehet leszabályzásig pörgetni ( 6500 körül ), de értelmetlen - aki sportolni akar, az vegyen néhány számmal nagyobbat
A kollégám is a lámpái miatt haragszik rá - nem tudja megbocsátani a gyártónak, hogy plexi mögé bújtatta az ikerlámpákat
Sajnos a kémfotókhoz nem volt szerencsém...12 évesen, amikor az első példányokkal találkoztam az utcán ( ritka vendég volt, jól meg kellett nézni ) beleszerettem a formájába... És elhatároztam, hogy nekem egyszer ilyenem lesz.
Aztán sokáig úgy nézett ki, hogy sosem valósul meg - kellett egy lelki katasztrófa ahhoz, hogy bevállaljam...
Tavaly május vége óta van meg, de egyszerűen imádom... 
Janoska26: Te menthetetlenül kocka vagy, én meg menthetetlenül tuskó BMW-s

Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gitáros topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen notebookot vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Linux kezdőknek
- Sweet.tv - internetes TV
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Ace Magician T8 plus Mini PC
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest