Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple asztali gépek
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
gyerekek... há mi folyik itt e?

-
BlacKSouL
addikt
Geeenyóó...
Csajnak jó kis dinnyéi vannak a Széfben, erre uccsó kérdés a döntőben: Mekkora a műmell- Guinness-rekorder nőnek a mellbősége?
Hát ez kész volt. Balázs meg adta az ívet rendesen... Hát ezért jó hogy szólt az elején haver hogy nézzem.. -
BlacKSouL
addikt
válasz
Bubu79
üzenetére
Ideális esetben a gyújtás és befecskendezési mennyiség/keverék a geometriailag pontosan megtervezett sűrítési állapotú égéstérre van optimalizálva és tervezve, és adott égéshőjű üzemanyagot nem fog nagyobb nyomással összesűríteni, mint ahogy arra fizikailag képes. A magasabb oktánszámú üzemanyag nem nagyobb égéshőjű, csak jobban összenyomható, ezért "képvisel" nagyobb felszabaduló energiát. De adott dugattyú nem fog jobban sűríteni magasabb sűrítést elviselő üzemanyagot sem. A magasabb oktánszám akkor segít, ha a kocsihoz megadottat tankolva esetleg mégsem érné el az adott oktánszámot/kompressziótűrést.
-
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Bubu79
üzenetére
Jó de mi zajmentes japán ablaktörlőmotorokat szerelünk össze, az meg már 4tizedes pontossággal is megvalósítható
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Akkor most dicsekszem: Honda Civic(5ajtós űr-Civic), Nissan Note - Pathfinder, Land Rover Range Rover Sport, Suzuki SX4 - Swift, VW Passat - (Szeptemberben induló) Scirocco és Passat Coupé. Ezekbe gyártunk ablaktörlőrendszert, hátsó törlőmotort, ablakemelőt, szélvédőmosórendszert. Melyikbe mit. A legtöbbnek kizárólagos EU beszállítói vagyunk
-
BlacKSouL
addikt
Úgy látom most jelenleg japán műszerekkel mérik a levegő páratartalmát: [link]

Ugyanakkor a @#{}!%@ anyját az időjárásnak, napját nem tudom mikor volt utoljára felhőmentes az ég..
-
BlacKSouL
addikt
Na, imádom mikor kapjuk a leveleket, hogy "Hi, please see informations below", és alatta a továbbított levél:
From: 宮下 賢
To: 荻野 誠
Subject: であれば材質変更のお世話になります。
本田担当鈴木さんより回答頂きました。
お手数ですが

-
BlacKSouL
addikt
Na most akkor erre kérek tőled egy quotationt, lehetőleg cost breakdown sheet-el együtt, egy évre vetítve a költséget, de számíts rá, hogy 5-15%-os árcsökkentést fogok kérni, és még legalább 3 másik forrástól is bekérem az ajánlatokat..
Viszont a global cost reduction szellemében eleve el fogom utasítani, mert mindezt általában elvégzi maga a nagyvezír...a nem szükséges lámpákat lekapcsolja.. És a "rendszer" ára már bele van építve a bérköltségébe
-
BlacKSouL
addikt
Jóéjt.
(tegnap az volt a baj, hogy túlpörgött a topik, most meg az hogy leállt? Hát nektek semmi se jó?
) De nem baj, majd beáll az.. mint a merevség.. a derekamba(!) ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BlacKSouL
addikt
Én sem birom a vérvételt, meg az orvosi izéket, egyszer én is rosszul lettem mikor az asszisztens kijött hogy "következő", és a hófehér köpenyén melltől térdig egy kétnyomos vastag félig beszáradt vérspriccenés volt látható.
De aztán megedződtem, mikor mandulatályogom kezelésekor a kórházban hajnali 4-kor vettek vért, és félóráig úgy remegtem az ágyban mint a kocsonya.
Azóta nem gond. -
BlacKSouL
addikt
válasz
Lord Zero
üzenetére
Majd lohad az újdonság varázsa, és szépen leül a zacc, aztán leszűrve már tisztul a kép.
Én remélem hogy lehet majd úgy is beszélni róla, ahogy elképzeltem.
Kicsit olyan érzésem volt, hogy eddig mindenki ült a megszokott topikjában, már szétunta magát, meg a témákat, erre meg gyorsan ráharaptak. -
BlacKSouL
addikt
Napsugaras szépjóreggelt, madárcsicsergős pitymallatot..
..szokta mondani a régi melóhelyemen a sofőr-karbantartó-kazánfűtőnk. Szakadó esőben
-
BlacKSouL
addikt
Jó éjt!
Nem bírom tovább... -
BlacKSouL
addikt
Aztap.... a háttérben meg megy a Hustler, én meg nem tudtam mi bajom

-
BlacKSouL
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Én eddig próbáltam végigolvasni, de nem egyszerű... Még túl sokan vannak ébren....de remélem lecseng az érdekessége, és onnantól lehet normálisabban értekezni.. vannak próbálkozók azért..

De annyira jól jellemez egy közeget, egy fórumot, hogy már ezért is megérte, bár remélem eredeti céljához is elérünk majd végre. -
BlacKSouL
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
én, én, én!!
De hagy válasszam meg a helyet.. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BlacKSouL
addikt
Általában két eset van... a "nagy felfedezők" az első 30-40 postban beszólogatnak, mindenféle okosságokat, mert "nimán, milyen jó, új topik, lehet bele postolni" majd aztán marad aki esetleg véletlenül még érdekel is a téma, teszemazt (L.0. számára világosabbá téve) valóban hozzá tud szólni a "mostehhezmitlehethozzászólni" és a p|na, f@sz, ... szavak egyébként poénos, bár csak a poén kedvéért öncélú felemlegetése -típusú postokon túl.
Pont erre mondtam, hogy a szexszel kapcsolatos kultúra erős mutatója lehet az általános kultúrának, és mint olyan erősen szelektálhatja a "közönséget" is.
A másik lehetőség, hogy a nagy felfedezők, akik mindig észreveszik az új topikokat majd teleoffolják a "hátmostszerintedehhez mitlehethozzászólnimégis?" típusú hsz-okkal, és akkor én fogom kérni hogy zárjuk be.
Utóbbinak nem örülnék annyira. -
BlacKSouL
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
"..hogy tudunk alapvetően kultúrált formában erről nyilatkozni.."
A poltopikban hosszú hónapok óta fröcsög a "kultúrált sz@r", néha benézek, néha csak Télaput látom szentségelni, dehát ugye arra nagy az igény, meg az jobban beleiillik az arculatba..
Meg aztán politikáról k.rvaanyázni kevésbé jelent antiprűdséget, mint szexről. Egymás b.szogatása is jó magyar szokás.A francba, pedig megfogadtam hogy most nem böfögök hozzá míg a téma le nem cseng, de elb.sztam.

-
BlacKSouL
addikt
Indoklás az nincs. Se itt, se ott.

Pedig átolvastam az AE-t, de ilyen kitétel nincs benne..még olvasgatom..
Pedig a szex is van olyan érdekes, mint pl az akvarisztika...
-
BlacKSouL
addikt
Hát én többet ma már nem dolgozok... Kevesebbet meg lehetetlen
Húzzunk haza... -
BlacKSouL
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
Igérték, hogy majd adnak japán nyelvleckéket a tolmácsok, én hajlok is a dologra, de a cégen belül nem túl nagy az általános lelkesedés. Pedig hasznos lehet a későbbiekre nézve, egy másik(többet fizető) japán cég jó néven veszi általában, ha japán cégnél töltött időt, meg egy kis japán nyelv értést visz magával az ember.
Bubu: Néha ülünk bent 5-en, a nagyvezír, a kisfőnök(beszerz. igazgató, ő magyar) meg mi 3-an beszerzők, a főnök mond valamit, mi nézünk össze, hogy most mivan? A kisfőnök meg néz maga elé, és hümmög, de ha kérdés van, akkor kiderül ő sem érti, pedig ő már egy ideje hallgatja a japánokat vartyogni angolul.
Az a jó, hogy nagy szellemi vezetőnk úgy tud elmondani angol mondatokat, hogy a 70%-át értjük, de az nem derül ki, hogy mit akar, pláne nem sejteni ki hangsúlyból, hogy most kérdez, vagy kijelent..
Olyankor mindig szorgosan OK-zunk, hátha. -
BlacKSouL
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
Előbb csak bámult bambán, majd aztán hatalmas felismeréssel: ááááá, ááászódeszneee, vakarimaszka csottomatte áászószkaneee..hai.. eee..ászószka.. és így tovább..
fergetegeseket görcsölünk mikor telefonálnak..
Pont most válogatjuk a szavakat, amik elvileg angolul vannak, gyakorlatilag akkora akcentussal nyomják, hogy csak na.
Pl:
line leader: lájlída
monitor: monyita
motor: móta
switch: szvicsi
runner: lanöa
morning: mónying
or: oa
need: nyid
they: dzej
company meeting: kampanyi mityíng
calculate: karakuretö -
BlacKSouL
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
Nem illik bele a PH arculatába, ezért közös moderátori döntéssel véglegesen likvidálják, én meg kapok egy strigulát a nevem mellé, a "szexmánia" rovatba..
Ezek a rémálmok gyötörnek reggel óta itt melóban. Kérdeztem is a főnökömet, hogy "..most mi lesz a szextopikkal, meg velem ha végleg bezárják?" De csak bámult rám bambán, mert nem tud magyarul.. japán az istenadta
-
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Arra gondoltam, hogy lehet hogy néhányaknak már too much ami itt lenne, ezért úgy érzem vissza is fogjuk magunkat, ott meg lehetne koncentráltabban a téma. (Néha itt már a "de ezt inkább nem folytatom"-ba torkolik 1-1 gondolatmenet) Nem kell innen sem száműzni, csak ott lenne egy specializáltabb szekció.

De ha nagyon nem megy, akkor az két dolgot jelent: -nincs elég nyitott/érett szexuális kultúra; -nincs időnk/kedvünk/stb beszélni róla. És akkor persze nyugodtan lehet zárni.
mod: nna
-
BlacKSouL
addikt
Megnyitottam...
Olyat lehet, hogy egy topik csak este van nyitva? 
-
BlacKSouL
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Negyed7-ig pont így voltam én is..
-
BlacKSouL
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Biztos volt akinek volt.. én meg megpróbáltam emlékezni egyre..
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Nem rossz hely az, csak ezekszerint rossz felé vagy fordulva

-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Nem. Szerintem itt vagyok én, az irdatlan, de ki az a Szergej?

-
BlacKSouL
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
"..Szergej Szergejevics tűnődik egy papírlap felett:
- Nem értem.. Ott volt a költő, Verlaine, merő homokos volt, mégis micsoda szerelmes verseket írt. Vagy a másik, a Rimbaud. Az is csatak buzi volt, mégis elalélnak a nők a romantikus versei hallatán. Én meg itt ülök, Szergej Szergejevics az irdatlan nagy f.szommal, és semmi romantikus nem jut az eszembe..
" -
BlacKSouL
addikt
Na ki emlékszik még erre a fergetegesen remek kis szösszenetre á la Romanie? Interpreted by Monika & Gabriela.
Vigyázat, maradandó károsodást okoz! Kiskorúanál fejlődésben visszamaradottságot, felnőtteknél súlyos agyi leépülést. (Anno albiban versenyeztünk ki bírja tovább sírás nélkül. Senki nem nyert soha
)
(Úgy gerinctájékról indul, és halad felfelé, de nem szabad megvárni míg felér teljesen...)
-
BlacKSouL
addikt
Nem kell izgulni, még nincs túl sok bolond nő aki rám fanyalodna..

-
BlacKSouL
addikt
Na jóccakát, holnap is lesz nap.. meg a szemem is kellhet még..

-
BlacKSouL
addikt
Figo az RTL Klubon

-
BlacKSouL
addikt
Szex topic van már?

-
BlacKSouL
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Van egy munkatársam, lány, teljesen titokzatos, semmit nem tudok róla, nagy sokára derült ki a neve, gyorsan lekádereztem iwiwen, de nem mentem sokra, csak az derült ki hogy nem facér. Így azt se tudom él-e hal-e a facér'
Olyan kis szende őzike típusú. Végre láttam már nevetni is. Lassan ideje lenne dumálni, de melóügyben nincs közös pont, egyébként meg a többiek se beszélnek róla, mármint a közvetlen munkatársaim. Na mindegy, ez csak a p|n@ szóról ugrott be hirtelen 
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Késő..
Igen, pont ez hiányzik nekem is ..
Juteszembe, megyek is, írok Zitának. Majd priviben küldöm mit írtam, meg majd 'ha', hogy mit válaszolt.
Ezek itt asziszik vicceltünk 
mod: Nem tudok írni, mert nem keres a kereső...
Másképp meg nem tudom megnyitni az adatlapját. -
BlacKSouL
addikt
Egy érdekes perverzió jutott eszembe: volt már aki bejelölte, hogy az OT-ról kér mailértesítőt?

Na ezzel a gondolattal térek nyugovóra, és kévánok minden kedves megjelentnek nyugodalmas jóéccakát. Most pedig átölelem a takaróm, megcsókolom a párnám, aztán mosollyal a pofámon zuhanok álomba..

-
BlacKSouL
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Okés..
De nem most, egyrészt mert kezdek álmosodni, másrészt ha megnézi mikor írtam, még azt hiszi valami szexéhes perverz állat vagyok, aki éjjel a gép előtt nézegeti az adatlapját, és....
Pedig még igaz is, odáig hogy állat vagyok
Aztán majd írunk a fiatalabbik névrokonának is, és a végén megosztozunk
L.0: Naná.. illetve nem, de néhány dolgot segít kikémlelni.

-
BlacKSouL
addikt
Hát, a hsz-ban benne van amire válaszoltál
De míg az eredeti verzió szerint végig tudjuk mondani a kérdést, manapság már csak odáig jutok, hogy
-Szia, ..
- Nem.

Ja, juteszembe, Apu: Valami miatt megint rákerestem kedvenc időjárásjelentő hölgyünkre, és megint mást találtam közben, aztán egy időre úgy is maradtam
[link] -
BlacKSouL
addikt
Haverral már vagy 15 évvel ezelőtt feltaláltuk az orális fogamzásgátlást: Megkérdem egy csajtól hogy megdughatom-e, és azt mondja nem..

-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
-
BlacKSouL
addikt
Adjatok már nekem megbízható, nem országra korlátozott, és legalább 3000-es létszámú lengyel hub címet..
Magyar hubokon nem nagyon van meg a zene amit keresek a nénitől -
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
a jobboldali related videos között keresgélj még tőle, vannak egész normális zenék, meglepő legalábbis.
De azt ne mondd hogy nem döngetnéd ..
24 éves, lengyel...(mit mondtam hogy a lengyel szőkék jók..) De jó, 28-án megint megyek úgyis, majd leakasztok már végre egy ilyen cicát..illetve rá.. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- sziku69: Szólánc.
- Sorozatok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gitáros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Csajnak jó kis dinnyéi vannak a Széfben, erre uccsó kérdés a döntőben: Mekkora a műmell- Guinness-rekorder nőnek a mellbősége?
Hát ez kész volt. Balázs meg adta az ívet rendesen... Hát ezért jó hogy szólt az elején haver hogy nézzem..
de ez még titok
3 Betűs néMet márka, a volksWagen ajánlásával..

Másképp meg nem tudom megnyitni az adatlapját.