Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Figyi egy iylen rendszer nemcsak villanylekapcsolgatásokat tud ám ellátni
Lesz saját házam, és meg tudom oldani azt, hogy megfelelő módon lehesssen kezelni az elektromos hálózatot, tuti kiépítem. Még szerencse, hogy épületautomatizálás modulra mentem
Ez tényleg érdekel
EIB-hez meg egyéb eddig rendszerekhez nem nagyon fűlik a fogam, de biztos van lanos verérlésű is.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Segítség PC össze szerelés legjobb komponensek (ár-érték) összeállítása 0-ról is.
- -151 760 Ft KEDVEZMÉNY: ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF:i5 14500, 16GB DDR5, 512GB, nVidia T1000
- Samsung Galaxy Buds3 (Fehér)
- Nikon AF-S NIKKOR 50mm f/1.4G objektív
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Lesz saját házam, és meg tudom oldani azt, hogy megfelelő módon lehesssen kezelni az elektromos hálózatot, tuti kiépítem. Még szerencse, hogy épületautomatizálás modulra mentem
Ez tényleg érdekel