Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
Nah,az azsia centerben kaptam elemet az órámba.így ismét megy az ezeréves swatch
-
ToBeY
nagyúr
Remélem mindenki postolta már a tegnap esti dupla szivárványt.

-
ToBeY
nagyúr
Lemerült az órámban az elem,már körbejártam a környék összes boltját,de ami kéne az pont nincs.(LR-45 kéne)
Ez valami össznépi órás lehúzás,hogy egy 1-200ft elem miatt vidd be hozzájuk kicseréltetni az elemet,mert amúgy nem kapsz ilyen elemet sehol sem!? (ami egyébként faék egyszerű kétperces művelet) -
ToBeY
nagyúr
Végre kedvemre való idő van,reméljük így marad.
-
ToBeY
nagyúr
Engem csak az zavar,hogy az informatikai eszközök árai az egekben vannak márcus óta.
Vírus előtt akartam monitort venni,és mire meglett melyik lenne ideális. már vagy 30-40k többe került ugyanaz a monitor...illetve egy ismerős akart webcamot venni és azoknak az árai is durván az egekben vannak a home office miatt.
-
ToBeY
nagyúr
Szombaton volt az év leghosszabb napja.Most már egyre rövidülnek a nappalok,megyünk bele a télbe
-
ToBeY
nagyúr
Legalább három hete nyomják a légkalapácsot non-stop a házunk előtt.Már akkora a gödör,hogy lassan az olaj is feltör belőle.
Ami durva,hogy a ház előtti beton is szét van repedezve,kicsit tartok tőle, hogy a házzal lesz valami. -
ToBeY
nagyúr
Valamelyik szépségkirálynő vegán madártejet csinált négy tojásból.
Nah,hát legalább szép,bár ez erősen relatív. -
ToBeY
nagyúr
Tegnap kipróbáltam azt a csípős tésztát,amivel egy időben tele volt a net.
Valóban csíp,de azért nem annyira hogy vergődjek tőle mint a videókban
-
ToBeY
nagyúr
-
ToBeY
nagyúr
Vajon mitől lehet,hogy ha wifin van a telo iszonyúan merül?
Szinkronizáció ki kapcsolva mindennél. -
ToBeY
nagyúr
Mi annak a nagy fehér hagymának a neve ami nem olyan csípős és általában hamburgerbe szokták rakni?
-
ToBeY
nagyúr
válasz
concret_hp
üzenetére
Reméljük hogy így lesz,már várom 30+ fokot, unom hogy folyton fázom...
-
ToBeY
nagyúr
Láttam én is,hogy USA-koknál durva a helyzet,valamelyik "okos" ellopott egy rendőr lovat is - ami erősen wtf kategória.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Eddig nem tudtam hogy a jysk párnák az alja,de miután három ment tönkre rövid időn belül,mostmár biztosan nem vennék ott párnát.köszi akkor megnézem majd az ikeában.
-
ToBeY
nagyúr
Milyen nagypárnát lenne érdemes venni?fél év alatt kb 2-3db ysk-es megy tönkre,gondoltam vennék valami minőségibbet,ami nem "punnyad össze" ilyen hamar

-
ToBeY
nagyúr
Nincs annál "kellemesebb" amikor reggel magadra nyitod az zuhanyt izomból és kiderült,hogy elzárták a meleg vizet hajnal háromkor
. -
ToBeY
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
*és ezért se kell tok rá tenni,mert akkor nem látják hogy Iphone11 pro max van

-
ToBeY
nagyúr
Nekem egy ősrégi noname Vestel klímám van és még megy.Mondjuk nincs széthajtva,mivel nekem az ideális hőmérséklet olyan 30fok körül van

-
ToBeY
nagyúr
Ezek a telók általában már kétkkezesek,használjatok popsocket-t úgy picit egyszerűbb fogni a telót
-
ToBeY
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Múltkor beszélgettem ismerősöm gyerekével (17éves) és ő mondta,hogy a csengőhang tiszta alpári dolog, a mai fiatalok nem nagyon használnak már ilyet.
Kicsit meglepődtem rajta,én azért használok csengőhangot.

-
ToBeY
nagyúr
Én raw-ba fotózom általában, hogy aztán lightroom-ban lehessen pö***lni a képekkel.
Tudom,erre elég kicsi az igény az átlag userek között. 
-
ToBeY
nagyúr
Kamerában Huawei erős szerintem,de sajnos trump bácsi kukázta a márkát.
-
ToBeY
nagyúr
Megy ez az angol a magyaroknak
Kálvin téren egy ABC-ben
*not my pics
-
ToBeY
nagyúr
Bedöglött a tv távirányítóm és balga gondoltam,hogy a helyi műszaki boltban majd veszek egy utángyártottat. Nos olyan nem volt,de legalább 4700ft lett volna a nem hozzávaló távirányító.Amire a boltos azt mondta jó lesz az...
Aztán megnéztem neten és shipingel együtt 3400ft csont ugyanaz és nem kell kitennem a lábam itthonról.
-
ToBeY
nagyúr
Valaki használ phlips kávégépet?kíváncsi lennék,hogy mennyire szervizigényesek,hajlamosak az elromlásra./most van egy 40% kupon akció és baráti áron lehetne venni egyet
-
ToBeY
nagyúr
Én az gondolkodtam valamelyik nap,hogy vajon olcsóbb lesz a nyaralás mert turistákat vissza kell csábítani,vagy g**i drága,mivel kiesett két hónap és a maradék 3 max 4 hónap alatt próbálják megszedni magukat a szállodások?!

Én szerintem valamiért az utolsó verzió lesz sajna.
-
ToBeY
nagyúr
Tegnap elkezdték a fűtéscső felújítását/cseréjét,ezért felbontják a ház előtti parklót.
Igen "kellemes" reggeltől-estig a légkalapácsot hallgatni.
Egy töri a betont 7nézik jó magyar szokás szerint. -
ToBeY
nagyúr
Én nem tudom,de samsungon van jack és állja a vizet.
-
ToBeY
nagyúr
Valaki tudja,hogy a Chrome miért tartja meg az előzményeket,hogy ha be van állítva törölje a cookie-kat a chrome bezárásakor +Click&clean bővítmény is fent van?!
-
ToBeY
nagyúr
Kérdés: Vajon elmehetek-e Óbudaról Szentendrére cipőt venni,vagy az egy igen drága cipő lenne ha elkapnak/igazoltatbak!?
-
ToBeY
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
Max a Dunaban tudnám mosni a ruhákat,de nem vagyok benne biztos hogy az sokkal jobb lenne mintha koszos maradna.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Majd a következőnél,ebbe már túl sok energiát nem fektetek,hajtom amíg megy az aksi.
[kép] -
ToBeY
nagyúr
Én kedvencem az,amikor mondják vegyél xy terméket és akkor nem lesz vízköves a mosógéped,de ha ezt cuccot felszorzod akkor az árából tudsz venni egy új mosógépet mondjuk 2év után.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Az még jó hogy csak az oldala az, és nem az egész eleje gumi.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Aha tényleg,azt hittem csak a felső katekóriában az.
Enyém ilyen és a gomb körül jön le a kék gumibevonat. [link] -
ToBeY
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Melyik amelyik már gumiborítás nélkül jön,az új genius széria?
-
ToBeY
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Tudom,nekem is ez már a második oral-b fogkefém.Az elsőben az aksi halt meg kb 4év után.Én is futottam egy kört anno hátha lehet cserélni benne az akkut,de kb a fogkefe ára lett volna.Ebben a másodikban az aksi elég jól bírja valamiért.
Philips jónak tűnik,de annyit azért már nem ad az ember jó szívvel amennyibe az kerül. -
ToBeY
nagyúr
Amúgy az oral-b fogkefémről is elkezdett lehámlani gumiborítás a nyeléről.Persze,szigorúan garancia időn kívül! (mondjuk szerintem ezzel amúgy is elhajtanának)
Lehet más márkát kéne választanom legközelebb -
ToBeY
nagyúr
Magyar ember megtalálja "rést a pajzson" van maszk,de csak így az egyik fülére felakasztva és úgy vásárolgat.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
concret_hp
üzenetére
Azokat a szabályokat amiket minden nap elmondanak 800x,azokat betartottuk...
De tovàbbra sem ezen van a hangsúly,nem is értem a szabàlyokon való lovaglást...
Hanem hogy ha péntek du 5kor tele lehet a Duna-part,akkor szombat v vasárnap miért nem lehet tele!?A mögöttes logikàt nem értem. -
ToBeY
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
Voltam haverommal kutyát sétáltatni héten párszor 5-6 között és elég sokan voltak.
-
ToBeY
nagyúr
Ezt a hétvégi lezárásokat nem annyira értem,csak hétvégén támad a koronás vagy mi?!
Hét közben délután tömve van a római-part az rendben van?! -
ToBeY
nagyúr
Nálunk most költözik az alsó szomszéd aka drogos,veszekedős idióták.
Már csak a felső maradt a éjjel egykor-zenélős-üvöltözős hülye gyerek
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 ProMax (független, 3 év garancia)
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S20 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- iPhone 12 64GB 95% (3 hónap Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)

.