Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
venember83
nagyúr
-
venember83
nagyúr
válasz
Bubu79
üzenetére
Már lejárt. Az arca nem is olyan borzasztó, de a nyak alatti bőr, á.... Vajon mennyit fizethetnek neki a megjelenésért? Azon kívül, hogy túl sokat.
Mekkora gól, kapásból, rövid felsőbe. Lehetetlen védeni. Szép volt David Villa. Cannavaro meg mondjon le! De a spanyolok úgyse fognak semmit sem elérni tétmeccsen, barátságos meccsen aratott győzelem meg sokat nem ér.
-
venember83
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
Nézd meg az avatarját, szerinted?

-
venember83
nagyúr
válasz
Bubu79
üzenetére
Alfa? Francokat. Elmennék síelni Whistlerbe. Tüdőmért nem sokat adnának, beteges gyerekkorom ennek is köszönhető. De tudtommal a veséimmel semmi gond.
-
venember83
nagyúr
Túl sok sí-freeride-ot néztem, a tél meg messze van. Mennyi most az emberi vese világpiaci ára?

mod: természetesen egészséges, sörrel alaposan és gyakran átöblített veséről van szó.
-
venember83
nagyúr
Mobilearsenal vegetál... Nagyon nem akar beindulni. Kiváncsi vagyok meddig hagyják haldokolni...
-
venember83
nagyúr
Ha már perverz: igazi platformfüggetlenség.
14422: Nem, abból újabb Bömbi lesz.

-
venember83
nagyúr
Itt a cím, remélem tetszik, ha nem, akkor szóljatok.

-
venember83
nagyúr

-
venember83
nagyúr
B+, már mindennek van baráti köre? Thinkpad, vízhűtés, ATi vidkarik, G80, stb stb stb. Semmi bajom, csak ezek a baráti körök kezdenek számukban a polgári körökre hasonlítani. Na mindegy. Vízszintesbe helyezem magam. Sajnos egyetlen nő sem bújt el a paplanom alatt ma este sem.
-
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
Nagy szar ez a Vészhelyzet is.

-
venember83
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
Aha, akkor oké. Pedig már szinte forraltam a bosszút a gaz elnyomó nagybetűs népek ellen...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
venember83
nagyúr
Kísérő mindig kell.
rarri: Ismét egyszerre nyomtunk.
-
venember83
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Most lesenkizted saját magad?

Ezügyben tudnál választ adni? Kösz.
-
venember83
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Dede, naív pöcs vagyok. Így könnyebb.
-
-
venember83
nagyúr
Természetesen tovább romolhat, csak akkor már a környezeti hatásoktól... - ezt hol olvastad, mennyire biztos és elfogadott orvosi körökben? Nem kötekedni szeretnék, csupán kiváncsi vagyok.
ádyz: Teljes javításra törekednek, de a hibahatár olyan fél dioptria körül van. Kétlem, hogy kitűzhetnál egy célt, hogy a 3.5 dioptriából csak 2.5-et vegyenek le. Ha annyira tetszik a szemüveg, akkor viselhetsz sima üvegeset.
-
venember83
nagyúr
Uccu, hajrá. Max a pénz jelenthet akadályt. Félni szvsz nem kell, nem jó érzés, de bőven kibírható. A komolyabb részt gép végzi, az orvos csak pucol. Legalábbis így volt az én műtétemnél. Mondjuk lassan vissza kell menjek, mert valami nem jó, nagyon hamar fárad a szemem. Remélem garanciális még.
Ha nem, akkor voltam egy évig szemüvegmentes is. Megérte. -
venember83
nagyúr
Mi ez a nagy félelem szemműtét ügyben?

-
venember83
nagyúr
válasz
Viszlát
üzenetére
Neeem??? Akkor még próbálkozok.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kit tetszik kedves kis városkámban ismerni, kedves Viszlát elvtárs?
Most tényleg ekkora kebelbarát vagy Viszláttal Race bácsika, hogy tabu nekünk, közönséges fórumozóknak az előbb említett nickel rendelkező tag?
philo: Hú, érdekes lehetett... Grafiqs bácsinak ennyire rossz napja volt? Nem locsolta meg senki, vagy mi törpénhetett?
Portjaim zárva, csak vicces, hogy mégis megy az utorrent, de azért figyelmeztet, hogy a router korlátozza a hálózati forgalmat. Nem értem.
Lehet, hogy téved az utorrent?
Le van tojva. -
venember83
nagyúr
Tudtok olyan programot, amely megmutatja melyek a nyitott portok?
-
venember83
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Inkább azért szorítok, hogy ne legyen vakbeled. Egy gonddal kevesebb. Bár nagyon rossz az időzítés, de az ilyesmi sosem jön jókor. Lényeg, hogy hamar kiderüljön mi a gond.
-
venember83
nagyúr
...
Négyszer hetente gyúrni járok.
Lement a hasam, negyvenes a bicepsz.
Madonnát hallgatok és Metallicát.
Diétás a cola, diétás a szex.
A cipõm Nike, a nadrágom Levi's.
...
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Autós topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Acer TravelMate Spin B311RNA- - Érintőképernyős
- Blue Coat AV510 A - Network Security Appliance - tűzfal
- Albis ULAF+ Acceed 1104 DT 4WP- SHDSL Carrier Ethernet CPE
- BIG-IP Single AC PSU for i2X00 (250W)(F5-UPG-AC-I2XXX) - új bontott dobozos
- Black Box ServSwitch Wizard DXS Digital ACR101A DVI - IP Gateway
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![Igazából fogalmam sincs miért. Ha bolondember nő lenne akkor ezzel a kijelentéssel mondjuk csak súlyosbítottam a helyzetet. :]]]] Igazából fogalmam sincs miért. Ha bolondember nő lenne akkor ezzel a kijelentéssel mondjuk csak súlyosbítottam a helyzetet. :]]]]](http://winnerhun.uw.hu/haatnincs.gif)

![Rééégi... Mondom én, hogy öregszel. :]]] Rééégi... Mondom én, hogy öregszel. :]]]](http://winnerhun.uw.hu/ujsagolvasas.gif)