Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fokukac

nagyúr

és ahhoz mit szóltok, hogy a főnök megmondta egy hete, hogy jön a második hullám, és satu.
    A statisztikával most ezt igazolják is. (Ha kell hozza halott, akkor az is lesz, biztos)

Igaz, hogy ehhez háromszor-négyszer annyit kellett tesztelni, de legalább végre tesztelnek.. (22-étől a napi tesztek száma: 1480 db, 2181 db, 1458 db, 1892 db, 26-án már 4625 db, 27-én 3732 db, 28-án 5846 db, 29-én 3245, 30-án 6380 db.)
    És ki gondolta volna, hogy ha többször annyit tesztelsz, akkor többször annyit is találsz? Az a baj, hogy nem tudom már elhinni, hogy ez nem véletlen, és nem a számok manipulálása.

És amúgy nem a teszteléssel van bajom, azt támogatom, hanem úgy en-bloc az egész álszent mivoltával: Senki nem hord maszkot, és senki nem tartja a távolságot már vagy 2 hónapja, és senki nem mondta fentről, hogy gyerekek, ezt kéne. Menjél csak a balatonra, éljél. Közben pedig szokás szerint azt se tesztelték le, aki zöld országból jött haza, és voltak tünetei...
    de most már tesztelnek.
    És a külföld a rossz, nem a bulizás és a távolságtartás hiánya, de majd megvédenek minket, és ezért lezárják a határokat... - legalábbis ez a narratíva. Az, hogy amúgy egymás között is terjedhet, az még mindig nem játszik. Sőt, focimeccs is lehet. meg euro-liga döntő. És államtitkáros házubuli.
    tényleg ki vagyok akadva megint, na.

Új hozzászólás Aktív témák