Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- VR topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Verus
senior tag
ááá, nem kedves voltam
Nézd csak meg:
"Ezúton szeretnék Önök felé hibabejelentést intézni, mivel hétfő óta az internet szolgáltatással erős problémák vannak. Sajnos telefonon csak az üzenetrögzítővel tudok beszélgetni, ezért inkább ezt az utat választottam. Az általam előfizetett csomag sávszélességéhez mérten rettentően lassú, sőt néha egyáltalán nincs. Számítógépemet ellenőriztem, nem ott van a hiba. Kérem a szolgáltatás mihamarabbi helyreállítását, mert ez így használhatatlan és nem csak az én, hanem a mások idegeire is megy! A torrent korlátozásokról pedig annyit: Nem találtam erre vonatkozó részt a szerződésben, illetve módosítást nem kaptam. Ezáltal én ezt nem érzem így teljesen jogosnak, mivel mindenféle előzetes bejelentés nélkül (tudtom nélkül) tették ezt.
Ha jelen levelem süket fülekre talál, kénytelen leszek a Fogyasztóvédelmi Felügyelőséghez fordulni!
"
Nem akartam fenyegetőzni amúgy, csak jeleztem feléjük, hogy akár élhetek is ezzel a jogommal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen autót vegyek?
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Tőzsde és gazdaság
- Windows 11
- Tanuljunk angolul!
- Villanyszerelés
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest