Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
Aktív témák
-
k.
őstag
Na a suliban a mai aranyköpés is megvolt.Tehát Kezdésként az illetőről annyit hogy szőke, lány és irgalmatlan hülye.Na hát.Doga földrajzból.Kérdés:Milyen térkép fajtákat ismersz?Csaj mit ir oda
alóztérkép,Melegségtérkép(miaz b@zik délen normálisak északon?)(na itt volt az a pillanat amikor a tanár szeme furán kigubbadt).........Ezekután neki állt följebb hogy az alig kitöltött de nyomokban hülyeséget tartalmazó(vigyázat káros az egészségre)dogájára egyest kapott. -
k.
őstag
Most olyan boldoooog vagyok
!Szétszedtem a gépet hogy kiszedjem a régi sajnos elhalálozott vinyót.De nem akart kijönni.Gyakorlatilag darabokban állt a gép mire sikerült kiszedni.Szépen összeraktam most működik.Régen szereltem gépet élvezem a laptopok világát.

Aktív témák
- M2 // NVME // 64GB // 128GB// 256GB // 512GB //
- áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V INTEL Arc 140V 32GB 1TB SSD 16QHD+
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED Ryzen 7 8840HS 16GB /1 TB SSD/ gari 10 hónap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
alóztérkép,Melegségtérkép(miaz b@zik délen normálisak északon?)(na itt volt az a pillanat amikor a tanár szeme furán kigubbadt).........Ezekután neki állt följebb hogy az alig kitöltött de nyomokban hülyeséget tartalmazó(vigyázat káros az egészségre)dogájára egyest kapott.
!Szétszedtem a gépet hogy kiszedjem a régi sajnos elhalálozott vinyót.De nem akart kijönni.Gyakorlatilag darabokban állt a gép mire sikerült kiszedni.Szépen összeraktam most működik.Régen szereltem gépet élvezem a laptopok világát.