Hirdetés
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- A hardverek is kokárdát tűznek a hétvégén
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Apple MacBook
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
neduddki
üzenetére
Hát nemtom. 4 számot most megnéztem, amelyikben csak ő énekel, de nekem nem tűnik szörnyűnek. Sőt. Furcsa kicsit, mert sokkal magasabban énekel, mint ahogy megszoktam tőle, de nem érzem hogy bizonytalan lenne, vagy erőtlen, vagy pláne hamis.
Konkrétabb példákat kérek, de most már kivesézve konkrétan mi nem tetszik benne![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ja, direkt fülessel hallgattam, hogy közelebb legyen az agyamhoz, meg mert ez szebben szól mint a 2db 50W-os hangfalam. -
Bubu79
addikt
válasz
neduddki
üzenetére
Az kimaradt sajna... Ő is egy műhangú lenne, akit a hangmérnök tupíroz fel?

BlacKSouL: Ez kész
Pedig úgy hallottam általában mirigyék megfűzik az adott női előadót, hogy énekelje fel a paródiát is, de úgy tűnik nem mindenkinél működik. Annak idején Judy is felénekelte nekik nem csak neked fájt...
Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- gerner1
- Formula-1
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Napelem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy A53 5G 6/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Pedig úgy hallottam általában mirigyék megfűzik az adott női előadót, hogy énekelje fel a paródiát is, de úgy tűnik nem mindenkinél működik. Annak idején Judy is felénekelte nekik nem csak neked fájt...