Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
csapos2
üzenetére
Én is olvastam.
Véleményem van, de ilyen kiskorú gyermek esetén valószínűleg a gyermeket védeném.
Lehet nem is tudatosan csinálja azt amit csinál. Én azért lehet megpróbálnék vele leülni beszélgetni. Nem tiltanám attól , nem szólnám, meg hogy nade viselkedjél fiacskám, hanem valószínűleg ellentétes irányból közelítenék, hogy fájdalmat okoz, és ha jól viselkedne akkor mindenki boldog lenne.
Nem tudom mi a helyes igazándiból .Egy ilyen gyerekre aha rászólnak, főleg indulatosan, akkor lehet nemis hagyja abba, hanem még jobban csinálja, hisz tudja ezzel lehet bosszantani az embereket.
Nomindegy.Sajnálom Rékust

Aktív témák
- Xiaomi Poco X7 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Infinix Hot 11s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- Dell Vostro 3510/i5-1135G7/8GB/256GB M.2/WIN11/Jó akku, 4 óra/Számlával!
- 27% - Lenovo LOQ i5-14400F / 32GB DDR5 / 1TB SSD / RTX 5060! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Véleményem van, de ilyen kiskorú gyermek esetén valószínűleg a gyermeket védeném.
Lehet nem is tudatosan csinálja azt amit csinál. Én azért lehet megpróbálnék vele leülni beszélgetni. Nem tiltanám attól , nem szólnám, meg hogy nade viselkedjél fiacskám, hanem valószínűleg ellentétes irányból közelítenék, hogy fájdalmat okoz, és ha jól viselkedne akkor mindenki boldog lenne.