Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- Elkezdődött a januári hardverpóker
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
- Videós, mozgóképes topik
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
csapos2
üzenetére
Én is olvastam.
Véleményem van, de ilyen kiskorú gyermek esetén valószínűleg a gyermeket védeném.
Lehet nem is tudatosan csinálja azt amit csinál. Én azért lehet megpróbálnék vele leülni beszélgetni. Nem tiltanám attól , nem szólnám, meg hogy nade viselkedjél fiacskám, hanem valószínűleg ellentétes irányból közelítenék, hogy fájdalmat okoz, és ha jól viselkedne akkor mindenki boldog lenne.
Nem tudom mi a helyes igazándiból .Egy ilyen gyerekre aha rászólnak, főleg indulatosan, akkor lehet nemis hagyja abba, hanem még jobban csinálja, hisz tudja ezzel lehet bosszantani az embereket.
Nomindegy.Sajnálom Rékust

Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- Lexus, Toyota topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- PlayStation 5
- Elkezdődött a januári hardverpóker
- Mobil flották
- iPhone topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- Gombászkönyvek egyben
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 32 GB (2x16 GB) DDR5 SODIMM memória + DIMM adapter asztali PC-hez - garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Véleményem van, de ilyen kiskorú gyermek esetén valószínűleg a gyermeket védeném.
Lehet nem is tudatosan csinálja azt amit csinál. Én azért lehet megpróbálnék vele leülni beszélgetni. Nem tiltanám attól , nem szólnám, meg hogy nade viselkedjél fiacskám, hanem valószínűleg ellentétes irányból közelítenék, hogy fájdalmat okoz, és ha jól viselkedne akkor mindenki boldog lenne.