Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- E-book olvasók
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NiMH akkumulátor
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Na várjá' mer' akkor én már a buszon félreértelmeztem amit mondott, meg ahogy mondta. A találkozásból lett most a levelezés. De kezdek megijedni. Tegnap még csak féltem.
Én jól állok köszönöm, azzal sose volt gond
de amúgy meg semmi, még nem írt, de még én se jutottam oda, mert dolgom volt. Hozok még reggelit magamnak, aztán nekiülök fogalmazni.
Gyalogfutó Kengyelkakukk: Egy 19 éves lánynak nem ugyanazt jelenti a vacsorameghívás, mint mondjuk egy 30-40-esnek. Ugyanakkor az ötlet jó, csak még formába kéne önteni, azaz valahogy kötni egy találkához. Ami most a legégetőbb problémám.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- iking.hu Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 512GB használt, szép állapot 82% akku 353 ciklus
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z10 Plus Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
de amúgy meg semmi, még nem írt, de még én se jutottam oda, mert dolgom volt. Hozok még reggelit magamnak, aztán nekiülök fogalmazni.