Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Nem sok 3000 dollár ezekért?
csyppa: hát nem tudom. Bár a fentieket nem nagyon látom, de a két canon nyomtató kb 17 ezer ft itthon. Én kb ~1000 dollára tippeltem volna így.Igazán költhetted volna rám is
Jó helye lett volna, hidd el.Hogy járnál jól? Nem cseszegetnélek mondjuk
Emellett örömmel töltene el, hogy olyanon segítetteél, akire nagyon rájárt mostanában a rúd, és kvázi az éhenhalástól /hajléktalanná válástól mentetted meg.
Hát hagynál meghalni? Nem, ezt elképzelni sem tudom rólad.
Aktív témák
Aktív témák
- Projektor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- gerner1
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Ingatlanos topic!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- SCULPFUN S30 PRO 10w lézervágó gravírozó gép + 350x350 méhsejt + Elszívó box + Kiegészítők
- MikroTik RB962UiGS-5HacT2HnT- hAP ac RouterBoard 2,4GHz - 5GHz
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- SZÉP ÉS OLCSÓ! 100% akku és csak 6 hónapos, iPhone 16e 128GB AZONNAL! - Space Black! 155.990Ft
- Jura Ena 8 kávégép
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Emellett örömmel töltene el, hogy olyanon segítetteél, akire nagyon rájárt mostanában a rúd, és kvázi az éhenhalástól /hajléktalanná válástól mentetted meg.