Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
Aktív témák
-
Bash
őstag
Szűk az infó, van többezer fajta kompakt fénycső, és a napfény-spektrum is elég tág, felhasználástól függően mást ajánlanék.
Nekem az összes beltéri izzóm a lakásban 5100K színhőmérsékletű, a legközelebbi, amit gyártanak még az a 6500K. Speciális fotós célra pedig 5000K-s izzót ajánlanék, de abból is az un. trumpet top izzókat az ideális fényszórás miatt.
A helyzet az, hogy az izzóknak a csomagolásán nem is mindig tüntetik fel a színhőmérsékletet, de ha igen, akkor is nagyon kevés az esélye, hogy boltban megtaláld a neked valót. Jópár hónapig kerestem az izzóimat, szinte mindet online rendeltem. Néhány speciális fajtához le kellett vadásznom a gyártót is, de mivel ők ugye csak nagykereskedésekkel, disztribútorokkal állnak kapcsolatban, ezért egy boltot is keresnem kellett, aki megrendelt nekem egy karton izzót és felrakta a weboldalára azért, hogy én vegyek belőle egyet.
Egyébként nálunk a Home Depot, Lowe's és az ACE Hardware rendelkezik a legszélesebb izzóválasztékkal, ennek megfelelően ajánlom Pratiker, Baumax és Keravill feltérképezését.
Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Inkább menj ki a levegőre. Csodaszépen süt a nap.