Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Formálisan, de hivatalosan bejelentette a Clearwater Forestet az Intel
- iPad topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Apple MacBook
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Akkor rám nem hat a friss levegő, mert azon túl hogy gyerekkoromban rengeteget voltam a Mátrában nagyanyáméknál, itt a városunk völgyében is mindig elég tiszta a levegő, elég huzatos a környék. De egy jó 8-10 centi plusz magasságnak örülnék, amit nem kaptam meg. Kispórolták belőlem. Illetve most épp centi helyett kilóban van rajtam
De az még több is mint kéne. De már 3 kiló így is elszublimált nyár óta. Most pl a kaja emlegetésére úgy korog a gyomrom, de tudom hogy este 6 után enni nem épp szerencsés, fene akar éjszakára sok félig emésztett kaját a gyomrába. húú, emlékszem régebben mikor egy-egy péntek esti etilfogyasztás után hazaestem éjjel 1 után, és még ki volt téve a 3 tepsi frissen sült pogácsa, és egy jó 3/4 tepsivel megajándékoztam emésztőrendszeremet. Bele is keményedett a gyomromba reggelre. De ilyenből a legjobb az volt, mikor eléggé bepiálva jöttem haza, és részegen kajálni óriási, de annyira kész voltam, hogy a kajába is belefáradtam, és reggel egy negyednyi féligrágott pogácsával a pofazacskómban ébredtem 
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Parfüm topik
- Dobosok ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- Diablo IV
- Lexus, Toyota topik
- Háztartási gépek
- Formálisan, de hivatalosan bejelentette a Clearwater Forestet az Intel
- További aktív témák...
- Seagate IronWolf 4TB HDD 100/100 Beszámítás OK!
- Lenovo LOQ 15IRH8 / i5-13500H / RTX 4060 / 16GB / garancia
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 Ryzen 5 PRO 16GB RAM 256GB SSD FHD Touch 97% akku, szép állapotú
- ASUS Vivobook S15 OLED BAPE Edition (K5504VA) - Full Blue Bundle - 120Hz 3K OLED
- Lenovo ThinkPad T440,14",HD+,i5-4200U,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4589
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- Macbook Pro M3 Max 14" - 36 GB/1TB/ 27% ÁFÁS! - 0360AB
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De az még több is mint kéne. De már 3 kiló így is elszublimált nyár óta. Most pl a kaja emlegetésére úgy korog a gyomrom, de tudom hogy este 6 után enni nem épp szerencsés, fene akar éjszakára sok félig emésztett kaját a gyomrába. húú, emlékszem régebben mikor egy-egy péntek esti etilfogyasztás után hazaestem éjjel 1 után, és még ki volt téve a 3 tepsi frissen sült pogácsa, és egy jó 3/4 tepsivel megajándékoztam emésztőrendszeremet. Bele is keményedett a gyomromba reggelre. De ilyenből a legjobb az volt, mikor eléggé bepiálva jöttem haza, és részegen kajálni óriási, de annyira kész voltam, hogy a kajába is belefáradtam, és reggel egy negyednyi féligrágott pogácsával a pofazacskómban ébredtem