Hirdetés
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Akkor rám nem hat a friss levegő, mert azon túl hogy gyerekkoromban rengeteget voltam a Mátrában nagyanyáméknál, itt a városunk völgyében is mindig elég tiszta a levegő, elég huzatos a környék. De egy jó 8-10 centi plusz magasságnak örülnék, amit nem kaptam meg. Kispórolták belőlem. Illetve most épp centi helyett kilóban van rajtam
De az még több is mint kéne. De már 3 kiló így is elszublimált nyár óta. Most pl a kaja emlegetésére úgy korog a gyomrom, de tudom hogy este 6 után enni nem épp szerencsés, fene akar éjszakára sok félig emésztett kaját a gyomrába. húú, emlékszem régebben mikor egy-egy péntek esti etilfogyasztás után hazaestem éjjel 1 után, és még ki volt téve a 3 tepsi frissen sült pogácsa, és egy jó 3/4 tepsivel megajándékoztam emésztőrendszeremet. Bele is keményedett a gyomromba reggelre. De ilyenből a legjobb az volt, mikor eléggé bepiálva jöttem haza, és részegen kajálni óriási, de annyira kész voltam, hogy a kajába is belefáradtam, és reggel egy negyednyi féligrágott pogácsával a pofazacskómban ébredtem 
Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- TCL LCD és LED TV-k
- Android szakmai topik
- Subaru topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Napelem
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Eladó XpertVision GT 1030 Silent 2GB videokártya
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De az még több is mint kéne. De már 3 kiló így is elszublimált nyár óta. Most pl a kaja emlegetésére úgy korog a gyomrom, de tudom hogy este 6 után enni nem épp szerencsés, fene akar éjszakára sok félig emésztett kaját a gyomrába. húú, emlékszem régebben mikor egy-egy péntek esti etilfogyasztás után hazaestem éjjel 1 után, és még ki volt téve a 3 tepsi frissen sült pogácsa, és egy jó 3/4 tepsivel megajándékoztam emésztőrendszeremet. Bele is keményedett a gyomromba reggelre. De ilyenből a legjobb az volt, mikor eléggé bepiálva jöttem haza, és részegen kajálni óriási, de annyira kész voltam, hogy a kajába is belefáradtam, és reggel egy negyednyi féligrágott pogácsával a pofazacskómban ébredtem