Hirdetés
Aktív témák
-
escie
őstag
válasz
bambano
üzenetére
1.
a vegen lehet, hogy ezzel jarok a legjobban. egyedul nem sokat erek, a tobbiek meg minek allnanak mellem, ok is feltik a sajat kis dolgaikat. a fene tudja...
2.
ilyen kicsinyes bosszu szerintem ram nezve lenne szegyen. kulonben is, a kocsija nem tehet semmirol. szerintem jogsija sincs, nemhogy kocsija.3.
ez tunik a lejjobbnak, csak attol felek, hogy kapna valami kis retorziot, okkal, joggal, tudna mirol van szo, es leverne a hallgatokon.
(a leanyzo sajna elhagyta a varos, sulit, engem, szoval most magam vagyok ezugyben.)olyasmire is gondoltam, hogy megnezem a vizsgaszabalyzatot, mert gyakjegyjavitasra van mod egy felevben, egy targybol. nem tudom, kotelezo-e ilyet biztositani, de ha igen, es nem ad ra lehetoseget, egy ujabb fogasom van. ha megszivat valami durva anyaggal, megintcsak erdekes, mert semmit nem tanitott, a hallgatok tartottak eloadasokat.
a fene tudja...
lehet, hogy valamelyik komolyabb, magasabb beosztasu tanarral kene beszelni, aki raadasul jo arc is. meg a hot-nel is kerdezgetek majd, mit javasolnak.
Aktív témák
- Dell Latitude 7440 ( i7, 8 GB ,250 GB SSD, FHD) notebook olcsón!!!
- RAM Bazár!!! SK Hynix, Kingston, Samsung, Hyperx, minőségi DDR4-es RAM-ok kiárusítása!
- Gigabyte Geforce 1030 VGA kártya leárazás!!! AkciÓÓ!
- Sony BRAVIA Theatre U (HT-AN7) újszerű, dobozzal
- 8 az 1-ben USB-C Hub Adapter és Elosztó Dex ,Mac RJ45 Hálózati csatlakozó stb
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- Sony ULT FIELD 1 bluetooth hangszoró
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A320M R3 1200 8GB DDR4 370GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs