Hirdetés
Aktív témák
-
válasz
parandroid
üzenetére

FehérHolló: persze akinek programozni kell, ott a nagyobb képernyő előnyt jelent, de ha jól tudom Kolombusz orvosnak készül (ugye?
)Kolombusz: én úgy vettem észre, hogy ez a két kisebb méret is korrektül használható. én sokat cipelem a notit, sokszor suliban is nálam van, és bizony jobb lenne ha apróbb lenne picivel, meg könnyebb
amint lesz pénzem veszek is egy kisebb dell-t, vagy hp-t.peterkeT, ezek olyan 300-350k között vannak ugye? illetve olyan két év múlva mennyiért lehetne eladni az l40-esem, amit nemrég vásároltam? 80-100?
-
FehérHolló
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Te sem olvasol notis topicokat. 150 alatt kell és nem 200 alatt. Találtam is hasonló Acer meg FuSi gépeket, mit gondoltok róla?

(Félreértés ne essék, tudom, hogy olvasod pl a "Milyen notit vegyek?"-et.)Nekem ez teljesen megfelel. Választhattam egy subnoti és e között, és végül ez lett. Igényeim mindkettő kielégítette volna, hasonló árban voltak (11k eltérés), de ezen normálisan elfér a kezem, nem kell pöcsölni a gépelésnél és több "szöveg" (=kód) fér a kijelzőjére (1920x1200-ban használom, kicsik a betük, de nem zavar.) Bár valószínűleg a 12-eshez is hozzá lehet szokni 1-2 hónap alatt.
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen monitort vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology NAS
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- Arch Linux
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
amint lesz pénzem veszek is egy kisebb dell-t, vagy hp-t.