Hirdetés
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
kemény 33k volt a noti. nem csúcsgép, de hurcolászni, netezésre teljesen jó. 466-os cerka, 192mb ram.
a térdem meg meg lett erőltetve, költöztettem múlt héten, nem bírja a lépcsőzést.
föccer: te se szójjál be, a gép megy 7/24-ben. pontosabban most néha leáll, mert némi hw-csere volt/van/lesz benne.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Juteszembe...Nincsenek véletlenül jóféle dallamos kalotaszegi legényes zenéid? Van egy ősrégi zeném még kazin, amiről abban sem vagyok biztos, hogy az, de akitől kaptam azt mondta hogy az. Azt kéne megszereznem már ezer1 éve, de nem találom sehol. Meg van egy másik kedvencem is, az tuti hogy kalotaszegi, de azt sem találom digitálisan sehol.
Aktív témák
- VR topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Videó stream letöltése
- Futás, futópályák
- PlayStation 4
- Egyre több tényező hajtja felfelé az árakat, és hol van még a vége?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M32U Arm Edition 31,5 144Hz IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lian Li Galahad II 360ARGB white bontattlan vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 32GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- GAMER PC! Intel Ultra 245 / RTX 5070 / H810M-X WIFI / 32GB DDR5 / SSD 512GB / 700w! BeszámítOK!
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB arany / 12 hónap jótállás
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4589
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest