Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Gyors gyárvásárlással reagálna a memóriapánikra a Micron
- Gaming notebook topik
- Fujifilm X
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen videókártyát?
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Melyik tápegységet vegyem?
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Skúzi, nem volt időm ma nézelődni
Vártam, hogy megjöjjön a biztosítós arc, hogy fotózza a Vectrát. 14:30ra kellett volna jönnie, 18:00 körül hívtuk, hogy éjszakai műszak vagy mi a fene, mondta, hogy jah, ma már nem, majd holnap. Igaz, hogy miatta nem tudtam a dolgomra menni, meg kibontottam nővérem autóját a ponyva alól, meg ellapátoltam egy tonna havat, hogy félre lehessen parkolni a géppel, de sebaj. Holnap szívlapáttal várom a srácot, ha késik, akkor eltemetem 
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 192SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Vártam, hogy megjöjjön a biztosítós arc, hogy fotózza a Vectrát. 14:30ra kellett volna jönnie, 18:00 körül hívtuk, hogy éjszakai műszak vagy mi a fene, mondta, hogy jah, ma már nem, majd holnap. Igaz, hogy miatta nem tudtam a dolgomra menni, meg kibontottam nővérem autóját a ponyva alól, meg ellapátoltam egy tonna havat, hogy félre lehessen parkolni a géppel, de sebaj. Holnap szívlapáttal várom a srácot, ha késik, akkor eltemetem