Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
Aktív témák
-
REDeath
őstag
ja és én is nagy miami rajongó vagyok
de napi 20 ezer? az azért kciit durva nekem 
minek annyi? oké hoyg nyaralás de az szsz akor is sok. egy ismerősöm texasi, és azt mondta olyan 1,5-2 dolcsi egy kenyér. én ebből naívan azt vontam le hogy a kaja kb ugyanannyi. azért is mondtam hogy naívan, mer fogalmam sincs mi várna rám miamiban a sok bikinis csajon és melegen kívűl
és gondolom nem árt befogadó kártya sem vagy mi.. vagy nyaralni lehet menni amúgy is?
aludni meg csak szállodában lehet? szóval nincsenek olyan olcsóbb szállások mint itt európában? (kiadó kis ház, vagy valami ilyesmi? )
a repjegyet meg mindjárt megnézem, és kiváncsi vagyok hajóval mennyibe kerülne, mert ha ugyanannyi akor én szivesebben mennék hajóval, az már önmagában egy 1 hetes nyaralás
Aktív témák
- War Thunder: Ground Forces
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mini PC
- AliExpress tapasztalatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xbox tulajok OFF topicja
- OpenMediaVault
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Durván ár alatt, új bontatlan gamer laptopok garanciával, UGYAN AZT KAPOD MINT A BOLTBAN OLCSÓBBAN!
- iPad Pro 11" M2 4. Gen. 2022 128GB Space Grey 92% Akku
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max - White Titanium - 256GB - Akku: 99% - Megkímélt Újszerű állapot!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
de napi 20 ezer? az azért kciit durva nekem