Hirdetés
Aktív témák
-
TexT-BoY
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Valamire használgató? teszem azt fözés, fünyirás, mosás, vasalás?
mert nekem lehet megérne 5rekesz sört meg vagy 3 üeg sierrát.. Mrha valamire jó.. a Moziszobának is neki akarok álni jövöhéten.. arra is kéne segitség betonozni, gipszkartonozni...
[Szerkesztve] -
TexT-BoY
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
hát barátom , te is csak csunyább leszel..
mod:
[Szerkesztve] -
TexT-BoY
addikt
Szevasz Csapos
jövöhéten majd dobok képet. Ha emlékszel a régi állapotra akkor msotanra annyi változott hogy telejsen üres a pinyó, már csak a kazánt kell szétflexelnem és jöhet a gipszkarton, közben volt pár más problémám is. Utána derül ki hogy elég lesz-e a terület. MAjd jelentkezem ugyis az illetékes topicba ne parázz..
csak nem ez volt a legfontosabb, meg most ujjitjuk a kéglit aztán sokat elvett az időböl.
Mod:
ladybug: nem is olyan fiatal, rémlik mintha a történelem könyvemben lehozták volna leckeként hogy régen az ilyen koru lányoknak megvolt pecsétlve a sorsa, és megvolt a királyfi személye is
. Lehet már el késett.
t1: hoppá
gyanusan képben vagy.. meséljetek csak.. 
csapos: Pl az hogy megbuktam fizikábol, meg angol nyelv vizsga meg tanulás meg lányok meg gyurás meg sok minden, meg végül az hogy nem volt fölös 5kilóm arra hogy elkészülhessen, momentán sincs, de a gipszkaronozásig el szeretnék jutni mindenképp.
[Szerkesztve] -
TexT-BoY
addikt
-
TexT-BoY
addikt
rég jártam itt

Nekem olyan sztorim volt hogy almát vittem kirándulásra még én is ugy 1-2 osztály magsaggába, a táskát persze jól dobáltam stb, almát elfelejtetem és csak akkor vettük észre hogy ott van amikor már cefrésedett
.
Nálunk meg csoki sincs
, én nem ehetek, anyám nem eszik, hugom meg valahol a sóstó környékén flessel.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Call of Duty: Black Ops 7
- Vigneau interaktív lokálblogja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Trollok komolyan
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Házimozi belépő szinten
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128 gb Mélylila - Hibátlan állapot!
- NetApp StorageGrid SG5712 (NAJ-1502)- adattároló hdd nélkül -3 db
- HPE BladeSystem c7000 Enclosure (403321-B22)-without Blades -
- Intel Modular Server Chassis MFSYS25 adattároló --4x900GB HDD + 7x600GB HDD
- EMC 15-slot Disk Array Enclosure for DataDomain -15x3TB HDD- Adattároló - 2db van
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4525
- Bontott 0perces TÜZES EZÜST/STARLIGHT MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 256GB Gar.: 1 év APPLE gar
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

mod:
csak nem ez volt a legfontosabb, meg most ujjitjuk a kéglit aztán sokat elvett az időböl.