Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Hobby elektronika
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem spórolt a PCI Express sínekkel a Maxsun alaplapszörnye
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
Aktív témák
-
WN31RD
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Ezt a területet nem igazán ismerem, de már csak egy jó hangsugárzó (drive unit) ára miatt sem fogja tudni igazán olcsón megúszni. Én úgy vagyok vele, hogy nem mernék rengeteg időt, energiát és pénzt beleölni egy olyan projectbe, amelynek nagyon is kérdéses a végkimenetele. Nehezen tudom elképzelni, hogy néhány ''csináld magad'' útmutató alapján amatőrként reprodukálni tudnám rengeteg hozzáértő sok éves munkájával kifejlesztett termékét, de legalábbis igen kockázatos vállalkozásnak tartanám belevágni. Persze ha valaki tényleg nagyon ért hozzá, vagy ez a hobbija, és élvezi az építést önmagáért is, az más. Viszont nagyon kétlem, hogy a tanulópénzt is beleszámítva olcsóbban fog kijönni.
Aktív témák
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 32 GB (2x16 GB) DDR5 SODIMM memória + DIMM adapter asztali PC-hez - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs