Hirdetés
Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
Racecam
üzenetére
Vegyél! Remek cucc, mindent lehet vele, amit egy számítógéppel. A kijelzője meg valami mesés egy mezei 320x240-es PDA kijelzőhöz képest. WIFi-t próbáltam, teljesen jól működik. Apropó, WiFi: neduddki, az FSC N560 tudja a WPA-PSK-t! Kicsit nézegettem vele a fórumot, de nem nagy élmény, bár van egy olyan érzésem hogy a beépített IE-je szar, majd keresek rá valami Operát. A játékok tuti jók, már be is gyűjtöttem hozzá még egy rakással belőle, majd győzzem kipróbálni. Megnéztem az Excelt és a Word-öt is, használhatók, de csak végszükség esetén. Valami PDF-readert akarok még rá keresni, kipróbáli az Outlookját, meg a médilejátszót és a képek megjelenítését rajta. Ez még mind a ma este programja, ha belefér. Andreát meg nagyon bírom, ma hazakísért munka után.

p
Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jeff Bezoshoz igazolt az űripar rocksztárja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Esik a hóóó!!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fekete/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest