Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen házat vegyek?
Aktív témák
-
Eastman
addikt
Ezt a mailt írtam a cégvezh.-nek legutóbb:
''Kedves X.Y.!
Kicsit abszurd az a helyzet, hogy így május közepén egy télikabátról levelezünk, de egyrészről a vizsgáim miatt most van öt percem, hogy írjak Önnek, másrészről nem tudom lenyelni ezt a 20 000 Ft-os békát, hiába is próbálom, nem megy le a torkomon. Továbbra is megkárosítva érzem magam és nem tudom elfogadni a Békéltető Testület 2007 március 13-án hozott javaslatát és az Önök 20%-os árcsökkentésről hozott döntését. A hugocskám ruházati eladóként és üzletvezetőként dolgozik több mint 10 éve - jelenleg egy nagy francia divatcég magyarországi képviseletében - és elég jó belelátása van a vásárlók reklamációiba. Ki is kértem a véleményét. Az ő üzletpolitikájuk nem engedi meg, hogy egyetlen egy elégedetlen vásárlójuk is legyen hiszen féltik a cégük jóhírét, és szívügyükként kezelnek minden egyes panaszt. Én ezek után persze simán mondhatnám azt is, hogy többet nem vásárolok a XXXXXXXXX-ban, de a nyilvánossághoz szeretnék fordulni a dologgal és remélem, hogy az egyre erősödő fogyasztóvédelmi törvények és a jogsegélyszolgálatok a segítségemre lesznek. Most hál' Istennek kapkodnak az ilyen kacifántos történetek után. Arra kérem Önt, hogy találkozzunk személyesen és beszélgessünk legalább egy fél órát mielőtt továbbviszem az ügyet, hátha meg tudjuk győzni és találunk közösen egy kompromisszumos megoldást.
Várom válaszát!
Üdvözlettel: Én''
Erre jött az ''Ismételten kivizsgáltuk panaszát... '' kezdetű levél.
Aktív témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen processzort vegyek?
- No Rest for the Wicked - Alig egy hét múlva jön a The Breach frissítés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Yettel topik
- Robot fűnyírók
- EAFC 25
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 13 Midnight - 128GB - 96% Akksi
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5év gari
- Eladó steam kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest