Hirdetés
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Dictator^
üzenetére
Az eleje-szitu nekem is nagyon ismerős, aszittem visszahallom valamelyik esetemet, de ez nagyon félelmetes.
Az ügyfélszolgálat mindig hálás téma. Nekem is kéne már mentegetni a beszélgetésekből, na de majd ha már itt akarom hagyni a céget.
PeterkeT!: Az immáron 4 éves Koca kóla lájtban milyen anyagok vannak amik meg tudnak romlani? Szerves anyagot nem találtam az összetevők közt, a szintetikusak meg nem arról híresek hogy csak úgy elbomlanak. Most bontottunk egy üveggel, de nem volt benne szénsav, meg savanyú is volt. Azé megpróbáltuk..
Van még belőle vagy 60 palack 2literes, nem lehet ezeket visszaváltani kólástól?(A palack eldobós)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Battlefield 6
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- OpenMediaVault
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- OTP Bank topic
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Yettel topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- H110 lapkakészletű DDR3-at támogató alaplapok
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE - Garanciális 2027 Júliusig
- iPhone 15 PRO 128GB natúr titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 87%! Dobozában!
- Makulátlan ASUS VivoBook S14 M3402QA OLED - Ryzen 5 5600H, 14, 1TB SSD, 16GB RAM!
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600XT 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN S2 TG CM 650W
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Van még belőle vagy 60 palack 2literes, nem lehet ezeket visszaváltani kólástól?(A palack eldobós)