Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-book olvasók
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Raspberry Pi
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Ez az autóbuziság műszaki buzisággal kombinálva

De amúgy hidd el, nekem nagy élményt jelent, hogy pl. nem 2+2, hanem 4+5 féle módon lehet kombinálni a klíma szabályzást, állítgatni, aztán azt mind végigpróbálni...nem kis idő. Aztán a hifit áttanulmányozni töviről hegyire, mi mit hogyan állít, milyen sebességekkel írott cd-ket tud még zökkenőmentesen olvasni, aztán a km-számláló-fogyasztásmérő kombót is ki kell kisérletezni, meg a vetített műszerfal beállítási lehetőségeit végigpróbálgatni. Aztán a ködlámpa kezléseinek szabályát(helyzetjelzőnél, tompítottnál melyiket lehet kapcsolni melyiket nem), a középkonzol megvilágítását, a beltéri világításokat, térképlámpát, a fényszórókat, csomagtérlámpát, meg még soksok egyebet nem lehetett megnézni napfénynél, most meg sötétedésnél a félig zárt ajtóval már igen. Aztán a hangszórókat is le kellett tesztelni, amit csakis egyedül lehet nyugodtan, bő nyállal, izé...bő hanggal
Fél hangerőtől följebb még így sem toltam, mert nem éreztem hogy kéne. Azon is besírtam, hogy hátra is ki van vezetve a klíma az első ülések alatt.
Szal van sok apró izé, amivel el lehet matatni, és nekem el kell tölteni jópár meghitt órát kettesben a géppel, hogy egészen közel kerüljünk egymáshoz. Pont olyan mint egy nő. Ismerkedni kell vele, nem szabad lerohanni.
Na tolok egy kis Borostyánt...
Aktív témák
- Dell Precision 5570 4K+ OLED Touch / i7-12800H 14C / 16-32G / 512G / RTX A2000 8G / IR FPR WS
- Dell Precision 7560 FHD / i7-11850H / 32G / 512G G4 / RTX A4000 8G / SCR WS tervező
- Alienware 16 Aurora - 16" 2560x1600 120Hz, Intel Core 7 240H, RTX 5060, beszámítás!
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Fél hangerőtől följebb még így sem toltam, mert nem éreztem hogy kéne. Azon is besírtam, hogy hátra is ki van vezetve a klíma az első ülések alatt.