Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Everest / AIDA64 topik
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Na jólvan, most megint olyan q éhes lettem..
Más: Megyünk ma nagyanyámhoz, falun nagy kert(már nincs beültetve, csak a fű nő rajta), családi ház. Nézek be a kertbe, és egy megtermett boci néz vissza onnan szép nagy szarvakkal. Először megijedtem, hogy erdey_a rámküldött valakit, de aztán láttam hogy igen jámbor fajta, semmi köze a vérhez, mégha boci is, hanem szépen ki volt láncolva a kert közepére, és ott legelészett. Na mondom ez már nem olyan mókás, gondoltam egyedülélő nagyanyám egy infarktus után néha magát is alig bírva beruházott egy tehénkére, de aztán felvilágosított, hogy az egyik szomszédtól kérte kölcsön mint bionikus fűnyírót, hátha mérsékli a hóhullás előtt a jócskán szárba szökkent füvek, gyomok erdejének tömegét. Szóval csak napközbenre kaptuk meg, az éjszakát otthon tölti. Ha kb egy hétig odajár, akkor egész szépen lenyírja a kertet, nem lesz vele gondunk. Meg amúgyis, nem kis mértékben emeli az ember hangulatát egy ilyen jámbor jószág. Én kb 10 percig nézegettem, de utánna vigyorogtam mint a vadalma, de ez csak később tűnt fel.
Pedig amúgy nem szokatlan az állatok közt lennem, régen volt csirke, liba, kacsa, nyúl, birka, malac. Csak a nagyobbak maradtak ki, tehenünk nem volt, lova meg csak a módosabbaknak, meg ahol több férfi is volt a háznál, úgyhogy ők nekem is kicsit szokatlanok.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dual, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 15 128Gb, 12 hónap Garancia, Kék Színben, Vodafone / ONE / 70 es
- Sony DSC-RX100 Mark III 3 - nagyon szép állapot
- 2021 Macbook Pro 14, M1 Pro (8 CPU, 14 GPU), 32GB, 1TB, Silver
- I5 9400 Komplett gép MSI Rx570 8gb, G.Skill Ripjaws,Corsair Hydro H45
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- Xiaomi 15T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs