Hirdetés
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NiMH akkumulátor
- AMD FX
Aktív témák
-
neongorack
senior tag
Én tizemeletesben lakom és átlóba alattunk lakik egy csávesz, de szerintem csak hétvégenként szokott itthon lenni! rendőr volt csak kivágták, most valami cégnél dolgozik! Régebben abban lelte örömét, hogy hajnali 2-3 óra fele fullra rakja az egyébként nem gyenge hangcuccát és nyomatja a zenét, még a szobámban is szoktam hallani, pedig átlósan a földszinten lakik, mayerlaciék lakása alatt, szal a gyerek abban az időben elég rosszul aludt!
Jahh arról nem is beszélve, hogy mikor a csávesz összeveszett a nőjével akkor ordítva osztották egymást meg csapkodtak törtek zúztak, volt, hogy a redőnyt leszabta és kivágta az utcára
Azóta már nincsenek ilyenek!
Én is szoktam este/éjjel zenét hallgatni, de én lehalkítom, még a szomszéd szobában se lehet nagyon hallani! De itt a 10esbe mik szoktak menni, hangrendszer verseny
Szigorúan csak délelőtt meg délután....Én is neveztem
Habár mostanába csend van(éjjel)!
Meg a csáveszt se láttam már jóideje!
Aktív témák
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Habár mostanába csend van(éjjel)!