Hirdetés
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Bemutatkozik a slim billentyűzetekre való, ujjainkat vezető PFF kupakprofil
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Ebben is lehet valmami. Most talán harmadszor néztem mmeg a Bíbor folyókat, de még mindig nem értem. Az viszont tény hogy nem most kéne megértenem, de ez akor is szégyen egy fimntől, hogy akárkit kértem hogy magyrázza el érthetően a lényegét, nem vállalta senki,
Na szóval akkor nem most kéne nekiállnom ... mit is kéne hogy nem kéne nekiállnom? A pic.ba hogy ilyenkor minden kimegy a fejemből,,,
Dea mi durva, hogy jobban kész vagyok mint mikor hazajöttem. Nem értem, biztos megcsapott a meleg. Bár nem találkoztam homokossal, pláne nem hagytam megütni magam neki. Húha, asszem lefekeszem. Na, és, na most, kivételesen...megint egyedül

Hűű, mit találtam
egy férfi két eset ez egyik csatornán..
Na, asszem még nem kell elsietni a gyors lefekvést. Még egy kis művelődeés ránkfér. De miért nincs rajtuk ruha?

[Szerkesztve]
Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgatós találkozó
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AMD FX
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- OLED TV topic
- Napelem
- További aktív témák...
- Corsair Elgato Stream Deck Mini
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- Dell Pro 14 Plus PB14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 236V 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG UltraGear 39GX90SA-W OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ebben is lehet valmami. Most talán harmadszor néztem mmeg a Bíbor folyókat, de még mindig nem értem. Az viszont tény hogy nem most kéne megértenem, de ez akor is szégyen egy fimntől, hogy akárkit kértem hogy magyrázza el érthetően a lényegét, nem vállalta senki,

egy férfi két eset ez egyik csatornán..