Hirdetés

Aktív témák

• Bubu79

addikt

válasz burgatshow #3400 üzenetére

Az a szomorú, hogy szerintem nagyon sokan toporognak/-tak ilyen cipőben. Én is megjártam a magam kis poklát és azt kell mondanom, hogy Integrának igaza van - az önsajnálat nem vezetett semmire.

A konkrét problémádat nem ismerem, de a sajátomból kiindulva ( nem egyszer gondoltam egészen komolyan arra, hogy két emelettel feljebb megyek és lift nélkül megyek le a földszintre a tetőről...) csak az segített, hogy szembenéztem a problémával és nem próbáltam belenyugodni az adott helyzetbe.
    Egyébként ''egyszerű'' egészségügyi problémáról volt szó, amely olyan szinten megmérgezte az életemet, hogy a végső stádiumban inkább nem szóltam senkihez, csakhogy ne bántsak meg senkit.
    Tespedtem az önsajnálatban és nem ismertem fel, hogy csak egyre mélyebbre süllyedek a saját magam által ásott lelki gödörbe...
    Egy szerencsés véletlennek hála egy egyszerű, mindennapos dolog ébresztett rá arra, hogy muszáj változtatni a hozzáállásomon, különben nem csak magamat készítem ki, hanem mindenkit megmérgezek a környezetemben...

Szóval fel a fejjel - próbálj meg olyan dolgot keresni az életedben, ami segít átlendülni azon a gödrön ( a fenti angol mondatod beszédesre sikerült - próbálj meg másképpen foglalkozni az említettel, mint ahogy most fordulsz hozzá, valószínűleg Neki sem könnyebb, esetleg segíthettek egymásnak ;) )

Aktív témák