Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LG LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
rii
nagyúr
válasz
katavagyok
üzenetére
sztem görcs volt, mert nem éles fájdalom volt, hanem tompa, mély, és masszírozás után enyhült, és az egész vádlimban éreztem, nem csak kis részsén, tehát görcs volt ....
pfuj, de rossz ilyeneket beszélni ...
Az izomláz inkább égető, és azt mindig érezni. A görcs SZVSZ a mozdulatlanságban nem észrevehető.
[Szerkesztve] -
válasz
katavagyok
üzenetére
Megmaszírozzam?

rii: szertintem az izomláz ami folyamatosan tompán fáj, a görcs az csak belenyilal (elkapja ahogy felénk mondják) és amíg tart addig meg sem bírsz mozdulni utánna pedig borzasztóan tud fájni, de maszírozással mindkettő enyhíthető. És görcsre tényleg jó a magnézium.
[Szerkesztve] -
Boxer001
veterán
válasz
katavagyok
üzenetére
nekem általában mindig éppen abban az izomban van izomláz, amelyikre éppen edzem. Ha lábra, akkor köv hétig fáj mint állat. Most pl a mellizmaim+hátam izomlázas, tegnap odabahtam nekik

-
Integra
titán
válasz
katavagyok
üzenetére
azt észreveszed ha görcsöt kapsz, hidd el

Aktív témák
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- Pokémon Trading Card Game csomag BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest