Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD FX
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
/roló fel
Tehát...Ha te azt akartad volna,hogy ne hozzuk fel ezt a témát,akkor küldtél volna egy mail-t a címemre,hogy a hozzáfűznivalódat megvitassuk,és akkor ennyi lett volna a téma,mivel én lehúztam a rolót ezzel kapcsolatban,és már senki nem akar ezzel foglalkozni.De így,hogy beleírtál a hozzászólásomba,az ígéretemet megszegve(idézet :''..Téma részemről letudva...'' ),hadd engedjek meg egy két gondolatot.A te hozzászólásod már akkor is hergelt[már fentemlített kulcsszó],mivel du. fél5-5 között tetőzött ez a hullám,és az is hozzátartozik ehhez a részemről emelkedett hangulathoz,(és persze qrvára nem érdekelne engem kit banoltok,vagy kit nem)amit te nyilván nem tudsz,hogy erdeya kolléga nekem nagyon jó cimborám,és osztálytársam is volt éveken keresztül,így nyilván érzékenyebben érintettek a történtek(most hogy itt van,ez lényegtelen már,bár csak újonc rangban
),tehát az utolsó mondatod Meghallgattunk téged is, köszönjük a véleményed. így egy kicsit furi,picit olyan 'jóvanelmondtadmostmáüljélle' style.Nem kell kösz...
''A többire inkább nem reagálok.''
Reagálsz,vagy nem reagálsz,nem érdekel,mert mint a törölt hsz-ben is írtad,utálnak,vagy nem utálnak,neked mindegy.
Ez a hsz nem jött volna létre,és nem UP-olta volna ezt a nemszeretem témát,ha WN31RD fórumtárs egy levélre méltatott volna engem.
/roló le -
Vérboci
addikt
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Ez mi-->asterisk?
Aktív témák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD FX
- Parfüm topik
- HTPC (házimozi PC) topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG SN8Y 5.1.2 Dolby Atmos soundbar MERIDIAN technológiával hangprojektor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB Zalman T3 Plus Gigabyte 650W
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Hp 440 G8 i5-1135G7 16Gb, 256 Gb NVMe, számla, 1 év garancia
- Új Asus ROG Zephyrus G14 OLED 2.8K G-Sync 120Hz Ryzen9 270 32GB 1TB Nvidia RTX 5070 8GB W11 Garancia
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
),tehát az utolsó mondatod Meghallgattunk téged is, köszönjük a véleményed. így egy kicsit furi,picit olyan 'jóvanelmondtadmostmáüljélle' style.Nem kell kösz...